U mnie pomoglo jak codziennie przemywalam wacikiem nasaczonym woda.przeszlo po kilku dniachPewnie to samo, bo też śpi na boczkach
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Normalne zjawisko. Samo przejdzie.Tak, Lea ma też krosty na całej twarzy
bazylia128
Dokładnie rok temu przeżyłam najpiękniejszy dzień w życiu. Spojrzałam pierwszy raz na moja córkę. Tak bardzo wymarzona, upragnioną, wyczekana. Do tego stopnia że do każdej minuty jej narodzin panicznie bałam się że nie dożyjemy tego momentu. Natalka ma swoje pierwsze urodzinki A tymczasem obok nas już sobie drzemie Barbara czy w życiu można sobie coś zaplanować? Ciągle jeszcze mam wrażenie że to wszystko to jakiś sen
Duzo zdrowka dla Natalki i mnostwo buziakow od ciotkiDokładnie rok temu przeżyłam najpiękniejszy dzień w życiu. Spojrzałam pierwszy raz na moja córkę. Tak bardzo wymarzona, upragnioną, wyczekana. Do tego stopnia że do każdej minuty jej narodzin panicznie bałam się że nie dożyjemy tego momentu. Natalka ma swoje pierwsze urodzinki A tymczasem obok nas już sobie drzemie Barbara czy w życiu można sobie coś zaplanować? Ciągle jeszcze mam wrażenie że to wszystko to jakiś sen
Poka Natalke
miętowa25
dużo zdrówka Natalce ❤❤ i ucałuj Basię od ciotki❤❤Dokładnie rok temu przeżyłam najpiękniejszy dzień w życiu. Spojrzałam pierwszy raz na moja córkę. Tak bardzo wymarzona, upragnioną, wyczekana. Do tego stopnia że do każdej minuty jej narodzin panicznie bałam się że nie dożyjemy tego momentu. Natalka ma swoje pierwsze urodzinki A tymczasem obok nas już sobie drzemie Barbara czy w życiu można sobie coś zaplanować? Ciągle jeszcze mam wrażenie że to wszystko to jakiś sen
angeliskax
Moderator
Ja brałam od 13.Dziewczyny. Zglupialam już... mam dziś 12+1... kupilam kolejne witaminy od 13tc. To od zakończonego 13tc brac czy od zaczetego czyli dziś?
Dokładnie rok temu przeżyłam najpiękniejszy dzień w życiu. Spojrzałam pierwszy raz na moja córkę. Tak bardzo wymarzona, upragnioną, wyczekana. Do tego stopnia że do każdej minuty jej narodzin panicznie bałam się że nie dożyjemy tego momentu. Natalka ma swoje pierwsze urodzinki A tymczasem obok nas już sobie drzemie Barbara czy w życiu można sobie coś zaplanować? Ciągle jeszcze mam wrażenie że to wszystko to jakiś sen
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin dla Natalki
Niech rośnie zdrowo I Basieńka również
Evela.6
Wszystkiego najpiękniejszego dla Natalki [emoji8]Dokładnie rok temu przeżyłam najpiękniejszy dzień w życiu. Spojrzałam pierwszy raz na moja córkę. Tak bardzo wymarzona, upragnioną, wyczekana. Do tego stopnia że do każdej minuty jej narodzin panicznie bałam się że nie dożyjemy tego momentu. Natalka ma swoje pierwsze urodzinki A tymczasem obok nas już sobie drzemie Barbara [emoji23][emoji23] czy w życiu można sobie coś zaplanować? Ciągle jeszcze mam wrażenie że to wszystko to jakiś sen
Życie potrafi zaskakiwać [emoji6]
reklama