bazylia128
Fanka BB :)
DziękujęMiłość siostr ♡ piękne! Moi są zapatrzeni w siebie strasznie. Super ze Natalka ma siostrę. Nie kryj się z łzami to łzy szczęścia. Inni powinni rozumieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęMiłość siostr ♡ piękne! Moi są zapatrzeni w siebie strasznie. Super ze Natalka ma siostrę. Nie kryj się z łzami to łzy szczęścia. Inni powinni rozumieć
To napisałam dokladnie , będzie nie fajnie to jest niestety pewne. Nieudolny rząd gwozdz do trumny jedynie przybije. Mimo to szerzenie tych negatywnych historii przynosi więcej złego niz pożytecznego, po co to robić...Tylko wiesz,nic nie jest z gumy i w koncu zrobi pęk.Polacy uwielbiaja sie pokazywac od tej dobrwj strony do poki im sil i checi starczy,potem juz tak fajnie nie bedzie.Zacznie sie nagonka ,ze kasa,ze mieszkania,ze szkoly itp...Nie wiem ile w ludziach jest heroizmu,hipokryzji a ile dobrego serca.Zobaczymy za miesiac,dwa w ktora strone to pojdzie.Na temat rzadu polskiego szkoda sie wogole wypowiadac.Maja gleboko.
To ja mam jeszcze takie jazdy a już prawie miesiąc minął...Ej @fredka84 napisali że od euforii po stan przygnębienie. Czekam teraz na eyluforie j pierdziele siedzi przy mnie moda dziewczyna po porodzie naturalnym. Dostalysmy obiad i żre za przeproszeniem jak SWINIA!!!!!! AZ mnie obrzydzenie bierze. A ha ledwo żywą. No taka to pozyje.
Mowa była o rozczynionych Ukraińcach, matce która gula po mieście i zostawia dzieci pod opieką obcych, wreszcie zabieraniu miejsca w żłobkach (choć na ten temat aktualnie nie ma żadnego oficjalnego stanowiska samorządów). Internet jeszcze huczy o opiece zdrowotnej, darmowej komunikacji, dosłownie nie mogę tego czytać. Jeszcze sławetne 40 zł na dzień czyli 1200 zł na miesiąc. Przecież większość z tych środków i tak nie będzie szła z naszych podatków tylko pomocy przyznanej Polsce właśnie na ten cel.Ja nawet nie chce dyskutować ma ten temat. To straszne. Od początku mnie to przeraża. Ale z chyba NIE O TYM MOWA CO?
Narazie UE kurek zakrecila wiec z nadzych podatkowMowa była o rozczynionych Ukraińcach, matce która gula po mieście i zostawia dzieci pod opieką obcych, wreszcie zabieraniu miejsca w żłobkach (choć na ten temat aktualnie nie ma żadnego oficjalnego stanowiska samorządów). Internet jeszcze huczy o opiece zdrowotnej, darmowej komunikacji, dosłownie nie mogę tego czytać. Jeszcze sławetne 40 zł na dzień czyli 1200 zł na miesiąc. Przecież większość z tych środków i tak nie będzie szła z naszych podatków tylko pomocy przyznanej Polsce właśnie na ten cel.
Bo jezeli to Ty bys czekala na wizyte u specjalisty rok lub dluzej i tu nagle łup przyjmuja Ukraincow bez kolejki to mysle ze bys sie bardzo cieszyla.Altruistka jestes ja nie.Mowa była o rozczynionych Ukraińcach, matce która gula po mieście i zostawia dzieci pod opieką obcych, wreszcie zabieraniu miejsca w żłobkach (choć na ten temat aktualnie nie ma żadnego oficjalnego stanowiska samorządów). Internet jeszcze huczy o opiece zdrowotnej, darmowej komunikacji, dosłownie nie mogę tego czytać. Jeszcze sławetne 40 zł na dzień czyli 1200 zł na miesiąc. Przecież większość z tych środków i tak nie będzie szła z naszych podatków tylko pomocy przyznanej Polsce właśnie na ten cel.
Zakręciła na fundusze celowe, pomoc dla uchodzcow to nowy osobny cel na który mają płynąć funduszeNarazie UE kurek zakrecila wiec z nadzych podatkow
Pozyjemy-zobsczymy.W tv trabia ze nie chca dacZakręciła na fundusze celowe, pomoc dla uchodzcow to nowy osobny cel na który mają płynąć fundusze
U mnie 6ty miesiac a nadal hormony mną targająTo ja mam jeszcze takie jazdy a już prawie miesiąc minął...