Riddikulus
Fanka BB :)
Nie wiem czy w weekend robią wyniki ale pewnie odbiorę w poniedziałek.Oj to nie ma co czekac(((
Wspolczuje,
Antybiotyk mam nadzieje szybko pomoze!
A kiedy wynik posiewu ma byc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy w weekend robią wyniki ale pewnie odbiorę w poniedziałek.Oj to nie ma co czekac(((
Wspolczuje,
Antybiotyk mam nadzieje szybko pomoze!
A kiedy wynik posiewu ma byc?
A w poprzedniej blizniaczej pecherz tak nie wariowal Ci? Bo ja o tych erytrocytach wNie wiem czy w weekend robią wyniki ale pewnie odbiorę w poniedziałek.
No właśnie w ogóle się wahałam czy iść do innego lekarza bo mój jest naprawdę dobry w usg i w sumie już ki prawie wszystko powiedział tydzień temu - policzył palce nawet ale ze następna wizyta dopiero w marcu to jednak się zapisałam na prenatalne żeby płeć poznać bo u nas nie można na PGD. A co do czucia to w sumie z 3 ciąż ta najgorzej bo i wyglądam jak 7 nieszczęść i ciagle mi się coś rozciąga, apetytu nie mam poza słodkim oczywiście. Ale kontroluje gluzkoze i ketozęNo no to mialam na mysli!
Super zlecialo szybko. A plec znasz z pgs? Jak sie czujesz?
O to masz na odwrot niz ja. U mnie kwasne i owoce jadą. Slodkie czasem ale z wyrzutami sumienia wiec niewiele.No właśnie w ogóle się wahałam czy iść do innego lekarza bo mój jest naprawdę dobry w usg i w sumie już ki prawie wszystko powiedział tydzień temu - policzył palce nawet ale ze następna wizyta dopiero w marcu to jednak się zapisałam na prenatalne żeby płeć poznać bo u nas nie można na PGD. A co do czucia to w sumie z 3 ciąż ta najgorzej bo i wyglądam jak 7 nieszczęść i ciagle mi się coś rozciąga, apetytu nie mam poza słodkim oczywiście. Ale kontroluje gluzkoze i ketozę
Szczerze - mam teraz 5 latka w fazie „siuras” i pupa wiec marzę o dziewczynie No ale wezmę co dająO to masz na odwrot niz ja. U mnie kwasne i owoce jadą. Slodkie czasem ale z wyrzutami sumienia wiec niewiele.
Za to zielone twarde jablka, kiwi, no wszystko co kwasne jedzie!
Fajnie , ciekawe czy bedzie chlopiec u Ciebie
Szalał ale na trochę późniejszym etapie, tak po 25tc. Nawet 2 razy antybiotyk brałam.A w poprzedniej blizniaczej pecherz tak nie wariowal Ci? Bo ja o tych erytrocytach w
Moczu wyczytalam ze to poniekad w ciazy normalne, ze ciaza moze to powodowac i moj gin tez widzial te erytrocyty i nie reagowal. Ale krew i bol to juz za wiele:/
Ja za ogórki kiszone dam sie pokroić... Nie mam umiaru. Słodkie mniej ale czasem cukierek wpadnie. Póki cukrzycy nie mam to sobie czasem pozwalam.O to masz na odwrot niz ja. U mnie kwasne i owoce jadą. Slodkie czasem ale z wyrzutami sumienia wiec niewiele.
Za to zielone twarde jablka, kiwi, no wszystko co kwasne jedzie!
Fajnie , ciekawe czy bedzie chlopiec u Ciebie
Może refluks? Do sikow kup zestaw mocuś, super sprawa do badania ogólnego moczu.Dziewczyny o co tu moze chodzic.Mianowicie pisalam wczoraj ze corka zadlawila sie kawalkiem.Dzis dalam jej zupku taka jak zwykle-tez cos nie tak bo sie krztusila.Nie intetweniowalam sama sobie poradzila.Nie wiem o co tu chodzi bo wczesniej jadla cale sloiczki a teraz wogole nie chce jesc a dzis to juz tragedia.Mam wrazenie jakby jej sie cos zablokowoalo.Bylysmy u lekarza z innego powodu to stwierdzila ze ma troche zaczerwienione gardlo ale wiem ze ja nie boli bo nie placze mleko je-moze mniej ale je.Mam zrobic mocz-jak zlapie jej siki oczywiscie
Miala zdiagnozowany ale przez 3 miesiace nic sie nie dzialo przy rozszerzaniy diety.Teraz sie zaczelo.Jak byla mala to nawet nie ukewala dopiero w 5 miedc zaczela ulewac teraz tez jyz nie ulewa Nie wiem co mam robic.Może refluks? Do sikow kup zestaw mocuś, super sprawa do badania ogólnego moczu.