reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Współczuje wam z tymi zapaleniami pęcherza, ja nawet nie wiem jak to wyglada i czy w ogóle boli bo nigdy nie miałam ☺️ mój pecherz chyba nic do siebie nie wpuszcza 😂 pije jak na lekarstwo a w ciąży praktycznie nie sikalam, tzn nie więcej niż zwykle. Całe noce przespane bez pobudek na siku. W ciągu dnia może z 2 razy na siku

Nie wiem czy w weekend robią wyniki ale pewnie odbiorę w poniedziałek.
A w poprzedniej blizniaczej pecherz tak nie wariowal Ci? Bo ja o tych erytrocytach w
Moczu wyczytalam ze to poniekad w ciazy normalne, ze ciaza moze to powodowac i moj gin tez widzial te erytrocyty i nie reagowal. Ale krew i bol to juz za wiele:/

No no to mialam na mysli!
Super zlecialo szybko. A plec znasz z pgs? Jak sie czujesz?
No właśnie w ogóle się wahałam czy iść do innego lekarza bo mój jest naprawdę dobry w usg i w sumie już ki prawie wszystko powiedział tydzień temu - policzył palce nawet 🤣 ale ze następna wizyta dopiero w marcu to jednak się zapisałam na prenatalne żeby płeć poznać bo u nas nie można na PGD. A co do czucia to w sumie z 3 ciąż ta najgorzej bo i wyglądam jak 7 nieszczęść i ciagle mi się coś rozciąga, apetytu nie mam poza słodkim oczywiście. Ale kontroluje gluzkoze i ketozę :)

No właśnie w ogóle się wahałam czy iść do innego lekarza bo mój jest naprawdę dobry w usg i w sumie już ki prawie wszystko powiedział tydzień temu - policzył palce nawet 🤣 ale ze następna wizyta dopiero w marcu to jednak się zapisałam na prenatalne żeby płeć poznać bo u nas nie można na PGD. A co do czucia to w sumie z 3 ciąż ta najgorzej bo i wyglądam jak 7 nieszczęść i ciagle mi się coś rozciąga, apetytu nie mam poza słodkim oczywiście. Ale kontroluje gluzkoze i ketozę :)
O to masz na odwrot niz ja. U mnie kwasne i owoce jadą. Slodkie czasem ale z wyrzutami sumienia wiec niewiele.
Za to zielone twarde jablka, kiwi, no wszystko co kwasne jedzie!
Fajnie , ciekawe czy bedzie chlopiec u Ciebie:)

O to masz na odwrot niz ja. U mnie kwasne i owoce jadą. Slodkie czasem ale z wyrzutami sumienia wiec niewiele.
Szczerze - mam teraz 5 latka w fazie „siuras” i pupa wiec marzę o dziewczynie 🤣 No ale wezmę co dają

A w poprzedniej blizniaczej pecherz tak nie wariowal Ci? Bo ja o tych erytrocytach w
Moczu wyczytalam ze to poniekad w ciazy normalne, ze ciaza moze to powodowac i moj gin tez widzial te erytrocyty i nie reagowal. Ale krew i bol to juz za wiele:/
Szalał ale na trochę późniejszym etapie, tak po 25tc. Nawet 2 razy antybiotyk brałam.
Ja za ogórki kiszone dam sie pokroić... Nie mam umiaru. Słodkie mniej ale czasem cukierek wpadnie. Póki cukrzycy nie mam to sobie czasem pozwalam.

Dziewczyny o co tu moze chodzic.Mianowicie pisalam wczoraj ze corka zadlawila sie kawalkiem.Dzis dalam jej zupku taka jak zwykle-tez cos nie tak bo sie krztusila.Nie intetweniowalam sama sobie poradzila.Nie wiem o co tu chodzi bo wczesniej jadla cale sloiczki a teraz wogole nie chce jesc a dzis to juz tragedia.Mam wrazenie jakby jej sie cos zablokowoalo.Bylysmy u lekarza z innego powodu to stwierdzila ze ma troche zaczerwienione gardlo ale wiem ze ja nie boli bo nie placze mleko je-moze mniej ale je.Mam zrobic mocz-jak zlapie jej siki oczywiscie

Dziewczyny o co tu moze chodzic.Mianowicie pisalam wczoraj ze corka zadlawila sie kawalkiem.Dzis dalam jej zupku taka jak zwykle-tez cos nie tak bo sie krztusila.Nie intetweniowalam sama sobie poradzila.Nie wiem o co tu chodzi bo wczesniej jadla cale sloiczki a teraz wogole nie chce jesc a dzis to juz tragedia.Mam wrazenie jakby jej sie cos zablokowoalo.Bylysmy u lekarza z innego powodu to stwierdzila ze ma troche zaczerwienione gardlo ale wiem ze ja nie boli bo nie placze mleko je-moze mniej ale je.Mam zrobic mocz-jak zlapie jej siki oczywiscie
Może refluks? Do sikow kup zestaw mocuś, super sprawa do badania ogólnego moczu.

reklama
Może refluks? Do sikow kup zestaw mocuś, super sprawa do badania ogólnego moczu.
Miala zdiagnozowany ale przez 3 miesiace nic sie nie dzialo przy rozszerzaniy diety.Teraz sie zaczelo.Jak byla mala to nawet nie ukewala dopiero w 5 miedc zaczela ulewac teraz tez jyz nie ulewa Nie wiem co mam robic.
Tak juz 3 woreczki poszly sie....A na dodstek mala ma uczukenie na te wszystkie kleje czy od plastrow czy ot tych w woreczkach

Do góry