Zlecila mocz bo mala miala jeden dzien goraczke no i przestala jesc.Dlatego ten mocz.Osluchowo czysto uszy czysteTyljo gardlo zaczerwienione miala.daj jej ibuprofen, serio. Nurofen czy co tam masz. Strzykawka po troszku do buzi. Nie bedzie to latwe, ale ja jestem pewna, ze w 30min bedzie lepiej. Ona ma czerwone gardlo i kaszel - dla mnie naprswde oczywiste jedt co jej jest. Widzialam to mase razy u moich dzieci.
Dziecko ma czerowne gardlo i rozpulchnione dziasla a lekarz zleca mocz. Dla mnie tu nie ma zadnej logiki. Co ma gardlo i zeby do moczu?
Zawsze jak mala bedzie chora to bedziesz myslec, ze jest mega ciezko i wogole z dwojka to przeciez sie nie da. A potem wyzdrowieje i kiedys sie zdecydujesz i powiem Ci - z dwojka jedt w ciul ciezko jak choruja, ale da sie
Teraz spi.Jak jutro bedzie powtorka z rozrywki to podam jej nurofen.
Tak bym chciaka rodzenstwo dla Misi tym bardziej ze msm jednego mrozaczka i swoje lata Wiec to powinno byc jak najszybciej.A tu jedno ciagle marudzace dziecko.Wiesz Miska jest raczej z tych ciagle marudzacych.Chociaz miedzy ludzmi zachowuje sie inaczej i kazdy mysli ze jak na nia narzekam to mowie o zupelnie innym dziecku