reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie. Dałam na posiew od razu bo wiem że coś jest. Ale wynik dopiero w poniedziałek. A ja sie zaczynam bać tyle czekać.
czekaj, czekaj. W sensie moze dac antybiotyk o szerokim soektrun ale 3 dni nic nie zmienia a lepiej brac cos co pomoze. Nie stresuj sie, leczons infekcja jest niegrozna. Peoblemem sa takie, ktoree trwaja tygodniani i nikt z tym nic nie robi

reklama
Ciesze sie. Bedzie nam raźniej.

Ja coraz gorzej się z pęcherzem czuje. Gin dopiero we wtorek a rodzinna zawału dostanie jak powiem, że ja w ciąży jestem. A pewnie bez antybiotyku ani rusz. Posiew dopiero będę robić. Kurka. W poprzedniej ciąży brałam zinnat na pęcherz ale to była późniejsza ciąża. Zurawit troche pomaga ale tylko troche. 😢 Co robić?
Wiesz ja w coazy mialam ciagle zle wyniki z moczu.a jak zrobilam posiew okazalo sie ze nie mam zadnych bakterii.ot jakis taki moj urok😉

Jestem po teleporadzie. Lekarka dała mi duomox i kazała brać nie czekać na wyniki. Także biorę od dzisiaj wieczorem. Nie mam jak w ciągu dnia lecieć po leki.

Jestem po teleporadzie. Lekarka dała mi duomox i kazała brać nie czekać na wyniki. Także biorę od dzisiaj wieczorem. Nie mam jak w ciągu dnia lecieć po leki.
Hm to zalezy jak boli…
Ja czekalam i okazalo sie czysto - za drugim razem jak poprawnie pobralam mocz do badania bo za pierwszym wyszla bakteria ta z ukladu pokarmowego.
Takze mnie az pecherz nie bolal ale czulam jakby ucisk w cewce moczowej.. a Ciebie jak boli??

Hm to zalezy jak boli…
Ja czekalam i okazalo sie czysto - za drugim razem jak poprawnie pobralam mocz do badania bo za pierwszym wyszla bakteria ta z ukladu pokarmowego.
Takze mnie az pecherz nie bolal ale czulam jakby ucisk w cewce moczowej.. a Ciebie jak boli??
Boli że nie polecam najgorszemu wrogowi. Do tego ciągle parcie na pęcherz i pojawia się krew. Także na pewno coś jest.

reklama
Do góry