reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie. Dałam na posiew od razu bo wiem że coś jest. Ale wynik dopiero w poniedziałek. A ja sie zaczynam bać tyle czekać.
czekaj, czekaj. W sensie moze dac antybiotyk o szerokim soektrun ale 3 dni nic nie zmienia a lepiej brac cos co pomoze. Nie stresuj sie, leczons infekcja jest niegrozna. Peoblemem sa takie, ktoree trwaja tygodniani i nikt z tym nic nie robi

reklama
Ciesze sie. Bedzie nam raźniej.

Ja coraz gorzej się z pęcherzem czuje. Gin dopiero we wtorek a rodzinna zawału dostanie jak powiem, że ja w ciąży jestem. A pewnie bez antybiotyku ani rusz. Posiew dopiero będę robić. Kurka. W poprzedniej ciąży brałam zinnat na pęcherz ale to była późniejsza ciąża. Zurawit troche pomaga ale tylko troche. 😢 Co robić?
Wiesz ja w coazy mialam ciagle zle wyniki z moczu.a jak zrobilam posiew okazalo sie ze nie mam zadnych bakterii.ot jakis taki moj urok😉

Jestem po teleporadzie. Lekarka dała mi duomox i kazała brać nie czekać na wyniki. Także biorę od dzisiaj wieczorem. Nie mam jak w ciągu dnia lecieć po leki.

Jestem po teleporadzie. Lekarka dała mi duomox i kazała brać nie czekać na wyniki. Także biorę od dzisiaj wieczorem. Nie mam jak w ciągu dnia lecieć po leki.
Hm to zalezy jak boli…
Ja czekalam i okazalo sie czysto - za drugim razem jak poprawnie pobralam mocz do badania bo za pierwszym wyszla bakteria ta z ukladu pokarmowego.
Takze mnie az pecherz nie bolal ale czulam jakby ucisk w cewce moczowej.. a Ciebie jak boli??

Hm to zalezy jak boli…
Ja czekalam i okazalo sie czysto - za drugim razem jak poprawnie pobralam mocz do badania bo za pierwszym wyszla bakteria ta z ukladu pokarmowego.
Takze mnie az pecherz nie bolal ale czulam jakby ucisk w cewce moczowej.. a Ciebie jak boli??
Boli że nie polecam najgorszemu wrogowi. Do tego ciągle parcie na pęcherz i pojawia się krew. Także na pewno coś jest.

reklama
Do góry