reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

moja dresami gardzi. Ma byc sukienka lub spodnica, najlepiej rozowa lub fioletowa koniecznie blyszczaca. Za dres w dniu kiedy maja gimnastyke mam zjebke co tydzien 😂🤣
Jeszcze wszystko przed nami😂 młoda dopiero zaczyna😍 dzisiaj siedziała dłuższy czas przy biżuterii, śmiesznie to wyglądało.
Sukienek do żłobka prawie jej nie zakładam. Wychodzą na spacery, jest szaro i buro.

reklama
Właśnie się poryczalam ogladajac po raz tysieczny koncowke dirty dancing !!!!!! Serio!!!! Czy to kiedyś przejdzie :) wracając do netflix lubię ten dokument FILMY NASZEJ MLODOSCI !!!

moja dresami gardzi. Ma byc sukienka lub spodnica, najlepiej rozowa lub fioletowa koniecznie blyszczaca. Za dres w dniu kiedy maja gimnastyke mam zjebke co tydzien 😂🤣
Moja starsza córa jest na tym samym etapie, nawet leginsy do sukienki czy spódnicy nie wchodzą w grę - tylko rajtuzy, najlepiej w kolorze różowym. Młodsza też zaczyna być wybredna jeżeli chodzi o ubiór - dzisiaj wybór koszulki trwał 10 minut i stanęło na misiach.

Moja starsza córa jest na tym samym etapie, nawet leginsy do sukienki czy spódnicy nie wchodzą w grę - tylko rajtuzy, najlepiej w kolorze różowym. Młodsza też zaczyna być wybredna jeżeli chodzi o ubiór - dzisiaj wybór koszulki trwał 10 minut i stanęło na misiach.
Mi sie bardzo podoba jak małe dziewczynki tak przebierają w ciuszkach. Mam nadzieję że moje też tak będą, szczerze mówiąc nie mogę się tego doczekać. Natalka na tyle ciuszki nawet smoczki pod kolory sukienek i czasami mi przykro że ona jeszcze nie zwraca na to uwagi A najwygodniejszy pajacyk do spania ;)

reklama
Mi sie bardzo podoba jak małe dziewczynki tak przebierają w ciuszkach. Mam nadzieję że moje też tak będą, szczerze mówiąc nie mogę się tego doczekać. Natalka na tyle ciuszki nawet smoczki pod kolory sukienek i czasami mi przykro że ona jeszcze nie zwraca na to uwagi A najwygodniejszy pajacyk do spania ;)
A planujesz sesje z Natalka na roczek?
Ja chc e miec z Misia takie same sukienki😁

Do góry