Znam osobe ktora na corke mowila: Ty moja paskudkoNo masakra.moj brat tez mowi o swojej corce ze brzydka bo chuda byla.my cichaczem mowimy rozdziawka na nia bo ma takie wielkie ustaco z nas za rodzina
No nie byla laleczka. Ale kochana za to))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam osobe ktora na corke mowila: Ty moja paskudkoNo masakra.moj brat tez mowi o swojej corce ze brzydka bo chuda byla.my cichaczem mowimy rozdziawka na nia bo ma takie wielkie ustaco z nas za rodzina
piateczka, tu to samoJa do tej pory nie moge odzyskac figury.Wygladam jak wieprz
Ja na poczatku tez tracilam kilogramy bo nie mialam apetytu.A pozniej moglam juz tylko jesc slodkie-co mnie zgubilo.Dlatego znowu odpuszczam cukierChrum chrum łiiiiii tam no akurat w to nie uwierze. Nawet jesli jeszcze nie wrocilas fo wagi dprzed ciazy to wirm ze jak chcesz to potrafisz. Mi poprzednio poszło zaje....biscue szybko. Normalnie co dzień po 1,5 kg mniej. Tyle wody chyba schodzilo bo jszczalam jak krowa A później się zatrzymało i zastosowała sobie dietę koktajlowe. Piłam te koktajle Natural mojo i to był też strzał w 10 ke.
No coś w tym jest, że nazwisko robi swoje . Ja na początku ciąży chodziłam na Żelazną do pierwszych badań prenatalnych, które robiłam u prof. Wielgosia ze Starynkiewicza, jak poszłam z wynikami na kolejną wizytę na Żelazną to tekst Pani dr to co ja mam dodać jak Pani była u samego Wielgosia wtedy zmieniłam i szpital właśnie na Starynkiewicza I lekarza, no i tam też jak zobaczyli pieczątki profesora (mimo, że robił tylko 3 badania ) to od razu było, że ooo u profesora Pani byłaArtur Drobniak ma wlasna przychodnie Feminature Clinic przy ul.Wynalazek 2.Pracuje obecnie w szpitalu Praskim.A otwiera kazde drzw bo jest wiceprezesem Naczelnej Rady Lekarskiej
Ja nie kojarzęLaski, mam dziwne pytanie? Czy może coś kojarzycie, żeby ktoś z forum w sierpniu namawiał nas żebyśmy wpłaciły coś na zrzutkę pl dla Helenki Jeż?
Ja mam jakąś wpłatę na 20zl z 2.08 i okazało się że to jacyś oszuści i pół godziny temu się dowiedzialam, że mam się jutro stawić na posterunek złożyć wyjaśnienia. Kuwa, ja nie moge sobie nic przypomnieć
Nic nie kojarzeLaski, mam dziwne pytanie? Czy może coś kojarzycie, żeby ktoś z forum w sierpniu namawiał nas żebyśmy wpłaciły coś na zrzutkę pl dla Helenki Jeż?
Ja mam jakąś wpłatę na 20zl z 2.08 i okazało się że to jacyś oszuści i pół godziny temu się dowiedzialam, że mam się jutro stawić na posterunek złożyć wyjaśnienia. Kuwa, ja nie moge sobie nic przypomnieć
A to na pewno z naszego forum? Nic takiego nie pamiętam.Laski, mam dziwne pytanie? Czy może coś kojarzycie, żeby ktoś z forum w sierpniu namawiał nas żebyśmy wpłaciły coś na zrzutkę pl dla Helenki Jeż?
Nie wiem czy w ogóle z forum. Tak tylko szukam gdzie ja to mogłam te zrzutkę zobaczyć . No nic, pojadę tam jutro i powiem że nic nie pamiętamA to na pewno z naszego forum? Nic takiego nie pamiętam.
Super cieszę się Ja po wizycie pecherzyk ma 18 mm jutro wieczorem mam wziąć zastrzyk na owulacje i mamy się starać Zobaczymy co z tego wyjdzie
Moja starsza córa jest na tym samym etapie, nawet leginsy do sukienki czy spódnicy nie wchodzą w grę - tylko rajtuzy, najlepiej w kolorze różowym. Młodsza też zaczyna być wybredna jeżeli chodzi o ubiór - dzisiaj wybór koszulki trwał 10 minut i stanęło na misiach.
Laski, mam dziwne pytanie? Czy może coś kojarzycie, żeby ktoś z forum w sierpniu namawiał nas żebyśmy wpłaciły coś na zrzutkę pl dla Helenki Jeż?