reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No tak tylko kiedy, gdzie i co z chrzcinami ? Najpierw chce urodzić :) marzy mi sie zrobic wszystko w 2 dzien wiwlkanocy ale nie wiem czy uda mi sie wszystko spiax. No i czy schudne hehehe a to must have przed jaka kolwoek impreza ;)
Ja do tej pory nie moge odzyskac figury.Wygladam jak wieprz😒🐷🐖🐽

Jeszcze wszystko przed nami😂 młoda dopiero zaczyna😍 dzisiaj siedziała dłuższy czas przy biżuterii, śmiesznie to wyglądało.
Sukienek do żłobka prawie jej nie zakładam. Wychodzą na spacery, jest szaro i buro.
moja jak byla w wieku Twojej chcodzila w dresach. Jak zaczela skzole, gdzies w wieku 3,5 lat zawsze przy zakladaniu spodni rano byl placz wiec stwierdzilam, ze to bez sensu. Nakupilam sukienek i spodnic, do tego leginsy, ona szczesliwa, a ja nie musze sie denerwowac 😆

Ja do tej pory nie moge odzyskac figury.Wygladam jak wieprz😒🐷🐖🐽
Chrum chrum łiiiiii tam 😅😅😅 no akurat w to nie uwierze. Nawet jesli jeszcze nie wrocilas fo wagi dprzed ciazy to wirm ze jak chcesz to potrafisz. Mi poprzednio poszło zaje....biscue szybko. Normalnie co dzień po 1,5 kg mniej. Tyle wody chyba schodzilo bo jszczalam jak krowa 😂😂😂😂 A później się zatrzymało i zastosowała sobie dietę koktajlowe. Piłam te koktajle Natural mojo i to był też strzał w 10 ke.

Moja starsza córa jest na tym samym etapie, nawet leginsy do sukienki czy spódnicy nie wchodzą w grę - tylko rajtuzy, najlepiej w kolorze różowym. Młodsza też zaczyna być wybredna jeżeli chodzi o ubiór - dzisiaj wybór koszulki trwał 10 minut i stanęło na misiach.
moja jakby miala wybor to tez by w rajtuzach smigala codziennie, na szczescie leginsy tez przejda🤦🏻‍♀️🤣
Mlodsza za to uwielbia obwieszac sie naszyjnikami i bransoletkami.
Robi sie ciekawie 😂😂😂

reklama
Do góry