reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

ona chodzi do zlobka i spi tak jak inne dzieci. Wolno im spac ile chca ale spia ok poltorej godizny wszytskie. W weekend tez tyle spi. I w sumie starsza tez takie drzemki miala choc w wekendy nadrabiala i spala i 3h, ale Inka tak nie ma wiec zakladam, ze nie ma takiej potrzeby. Ja tego w kazdym razie wydluzyc nie moge, bo raz ze jest w zlobku, a dwa - ona jak sie budzi to wstaje. I nie ma opcji zeby ja zatrzymac z lozku, bo ona idzie sie bawic i koniec. 🤦🏻‍♀️😁

reklama
Laseczki
Czy to że dziś dostałam okres (prawie 9tygodni po porodzie) nie wpłynie na karmienie? Chciałabym jak najdłużej karmić malutka i teraz się boje ze to może być początek konca[emoji24]

Zastanawia mnie też jedno, równo dwa tygodnie temu czyli mniej więcej wtedy co powinnam mieć owulację to byłam u gina i nic nie wskazywało na to że owulacja miałaby się nawet zacząć [emoji1745] Endo było 2 mm

Laseczki
Czy to że dziś dostałam okres (prawie 9tygodni po porodzie) nie wpłynie na karmienie? Chciałabym jak najdłużej karmić malutka i teraz się boje ze to może być początek konca[emoji24]

Zastanawia mnie też jedno, równo dwa tygodnie temu czyli mniej więcej wtedy co powinnam mieć owulację to byłam u gina i nic nie wskazywało na to że owulacja miałaby się nawet zacząć [emoji1745] Endo było 2 mm
Uważaj teraz na ciążę;) ja tak miałam i nie wiedziałam czy to okres czy jeszcze połóg czy co? I też podobno nie było owu no A później się okazało że w ciążę zaszłam:)

Laseczki

Raczej nie wpływa 😉 dostałam okresu 5 tygodni po porodzie i karmimy się już 12sty miesiąc 😉

reklama
ona chodzi do zlobka i spi tak jak inne dzieci. Wolno im spac ile chca ale spia ok poltorej godizny wszytskie. W weekend tez tyle spi. I w sumie starsza tez takie drzemki miala choc w wekendy nadrabiala i spala i 3h, ale Inka tak nie ma wiec zakladam, ze nie ma takiej potrzeby. Ja tego w kazdym razie wydluzyc nie moge, bo raz ze jest w zlobku, a dwa - ona jak sie budzi to wstaje. I nie ma opcji zeby ja zatrzymac z lozku, bo ona idzie sie bawic i koniec. 🤦🏻‍♀️😁
Widocznie tyle jej w dzień wystarcza a przyczyna że w nocy się budzi inna, jak spi ta 1.5h w dzień to ma dwa pełne cykle wiec jest dobrze, gorzej gdyby było zawsze poniżej 1h to można by doszukiwać sie przyczyny

Do góry