reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

ona chodzi do zlobka i spi tak jak inne dzieci. Wolno im spac ile chca ale spia ok poltorej godizny wszytskie. W weekend tez tyle spi. I w sumie starsza tez takie drzemki miala choc w wekendy nadrabiala i spala i 3h, ale Inka tak nie ma wiec zakladam, ze nie ma takiej potrzeby. Ja tego w kazdym razie wydluzyc nie moge, bo raz ze jest w zlobku, a dwa - ona jak sie budzi to wstaje. I nie ma opcji zeby ja zatrzymac z lozku, bo ona idzie sie bawic i koniec. 🤦🏻‍♀️😁

reklama
Laseczki
Czy to że dziś dostałam okres (prawie 9tygodni po porodzie) nie wpłynie na karmienie? Chciałabym jak najdłużej karmić malutka i teraz się boje ze to może być początek konca[emoji24]

Zastanawia mnie też jedno, równo dwa tygodnie temu czyli mniej więcej wtedy co powinnam mieć owulację to byłam u gina i nic nie wskazywało na to że owulacja miałaby się nawet zacząć [emoji1745] Endo było 2 mm

Laseczki
Czy to że dziś dostałam okres (prawie 9tygodni po porodzie) nie wpłynie na karmienie? Chciałabym jak najdłużej karmić malutka i teraz się boje ze to może być początek konca[emoji24]

Zastanawia mnie też jedno, równo dwa tygodnie temu czyli mniej więcej wtedy co powinnam mieć owulację to byłam u gina i nic nie wskazywało na to że owulacja miałaby się nawet zacząć [emoji1745] Endo było 2 mm
Uważaj teraz na ciążę;) ja tak miałam i nie wiedziałam czy to okres czy jeszcze połóg czy co? I też podobno nie było owu no A później się okazało że w ciążę zaszłam:)

Laseczki

Raczej nie wpływa 😉 dostałam okresu 5 tygodni po porodzie i karmimy się już 12sty miesiąc 😉

reklama
ona chodzi do zlobka i spi tak jak inne dzieci. Wolno im spac ile chca ale spia ok poltorej godizny wszytskie. W weekend tez tyle spi. I w sumie starsza tez takie drzemki miala choc w wekendy nadrabiala i spala i 3h, ale Inka tak nie ma wiec zakladam, ze nie ma takiej potrzeby. Ja tego w kazdym razie wydluzyc nie moge, bo raz ze jest w zlobku, a dwa - ona jak sie budzi to wstaje. I nie ma opcji zeby ja zatrzymac z lozku, bo ona idzie sie bawic i koniec. 🤦🏻‍♀️😁
Widocznie tyle jej w dzień wystarcza a przyczyna że w nocy się budzi inna, jak spi ta 1.5h w dzień to ma dwa pełne cykle wiec jest dobrze, gorzej gdyby było zawsze poniżej 1h to można by doszukiwać sie przyczyny

Do góry