reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Teraz doczytuje w karcie informacyjnej: nad ujściami wewnętrzne widoczny krwiak o wymiarach 15mmx23mm
Ale Ci strachu krwiak napędził.. Który to u Ciebie tc? 15 x 23 to wcale nie jest duży krwiak , ale pewnie był trochę większy przed krwotokiem, on może jeszcze jakiś czas się powiększać zanim zacznie się 'organizowac' to potrwa kilka tygodni.. Tym bardziej jesli bierzesz heparyne, ja przy krwiaku odstawilam do czasu az calkiem zniknal. Przede wszystkim lezenie pomoże i zero wysiłku do czasu aż się zorganizuje.. Mozna nospe brac zeby minimalizowac skurcze co dodatkowo go podraznia. U mnie w 15tc był taki krwotok z krwiaka że lało się jak z zarznietej świni, ambulance mnie wiózł do szpitala z godzine aż dostałam regularnych skurczy.. A krwiak był po krwawieniu podobnej wielkości jak u Ciebie także tyle krwi to niestety nie jest rzadkość jak pęknie.. Po kilku tygodniach wymiarem sięgnął prawie 7cm .. Krwawilam na zmianę z plamieniem przez kolejny jakiś miesiąc a potem ustało... Leżałam praktycznie plackiem choć różni lekarze nie kazali leżeć to jednak pomoglo.. Będzie dobrze tylko go wylez

Idziemy leb w leb😁😁😁 ja dzis 10t3d
Mi tez juz widac malenki ale jest!💪🏻💪🏻💪🏻 Ale u mnie 1 ciaza.
Dzis mialam dodatkowe zwykle usg i widzialam jak sie rusza dzidzia…. Szok i niedowierzanie🥰🥰🥰
Cos niesamowitego.
I dzis mam male mdlosci - a Ty jak sie czujesz??
Poza sennością i zmęczeniem dobrze 😋 1.02 mam umówione nifty, także chyba tak jak Ty o ile dobrze kojarzę?😉

Nawet nie wiem jak wam opisać co czuje. Na razie lekki ból podbrzusza u zaraz jadę do apteki po noszę. Ale w głowie to mam sajgon. Nadal nie wierze ze jest ok. Jutro mam planową wizytę. Umrę do tego czasu.

reklama
Do góry