motylek24
Fanka BB :)
Może krwiak pękł.Mi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może krwiak pękł.Mi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
To musiał być wielkości arbuza...Może krwiak pękł.
No ja mam słabość do tego imienia mam jeszcze trzy inne ale bardziej wyszukane i szanowny mój Pan nie chce się zgodzić ale kolejność wyboru jest Weronika Pola Liwia albo EmilkaNo co ja mam ci napisać? Przecież to najpiękniejsze imię pod słońcem . I jakie cudowne i zrównoważone osoby je noszą . Jaaaaa
Jessssui, mogę się tylko domyślać jak bardzo jesteś przerażona . Żeby cię jakoś pocieszyć napiszę że takiej jednej dziewczynie z Islandii też się mocno lało po nogach i potem bardzo często krwawiła. Na szczęście nic się nie stało, więc u ciebie też jest jeszcze szansaMi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
kochana może jakiś krwiak koleżance też się lało ścieżkę wylała do toalety a w marcu rodzi trzymamy wszystkie kciukiMi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
Kolezanka miala tak jak mowilasz jak po swini zażynanej doslownie tak mowila. Dziecku nic urodzine zdroweTo musiał być wielkości arbuza...
Pola jest chyba w pierwszej 10-tce najczęściej nadawanych imion więc u mnie by odpadło, choć jest to bardzo ładne imię. Liwia i Emilka też mi się podobająNo ja mam słabość do tego imienia mam jeszcze trzy inne ale bardziej wyszukane i szanowny mój Pan nie chce się zgodzić ale kolejność wyboru jest Weronika Pola Liwia albo Emilka
Czasem taki nieduży jest a narobi wielkiego syfu i strachu napędzi...To musiał być wielkości arbuza...
Trzymamy mocno kciuki za WasTo musiał być wielkości arbuza...
noo Pola teraz bardzo popularna, jak Hania czy jak pare lat temu Zosia.Pola jest chyba w pierwszej 10-tce najczęściej nadawanych imion więc u mnie by odpadło, choć jest to bardzo ładne imię. Liwia i Emilka też mi się podobają