reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
Jessssui, mogę się tylko domyślać jak bardzo jesteś przerażona 😔. Żeby cię jakoś pocieszyć napiszę że takiej jednej dziewczynie z Islandii też się mocno lało po nogach i potem bardzo często krwawiła. Na szczęście nic się nie stało, więc u ciebie też jest jeszcze szansa ❤️❤️❤️

No ja mam słabość do tego imienia mam jeszcze trzy inne ale bardziej wyszukane i szanowny mój Pan nie chce się zgodzić 🤦‍♀️ale kolejność wyboru jest Weronika Pola Liwia albo Emilka ❤️
Pola jest chyba w pierwszej 10-tce najczęściej nadawanych imion więc u mnie by odpadło, choć jest to bardzo ładne imię. Liwia i Emilka też mi się podobają ❤️

reklama
Do góry