Spokojnie jakoś na pewno wyjdzieTo wy wszystkie urodzicie a ja będę ostatnia. Jeszcze ch.uj wie jak ja urodzę
reklama
O rany JulekNo coś tam się powoli klaruje . Na razie na pierwszym miejscu jest Kajetan lub Julian. Ale kto wie czy nic nam się nie odwidzi
Oooo, ja też bym pojadła. Takie z twarogiem i pokrojonymi brzoskwiniami z puszki, mniammmm@fredka84 jeszcze okaże się że Kajtek(piękne imię) wyskoczy dużo przed terminem i na walentynki zrobi wam niespodziankę
Boziu dziewczyny jaka chcice mam na naleśniki
Riddikulus
Fanka BB :)
Julek Super. Kajtek to bez majtek się kiedyś mówiło.Wiesz, ja myślę, że jak wcześniej nie miałaś do czynienia z niemowlakami ( jak ja) to zupełnie normalne, że im bliżej porodu to bardziej się boisz. Ja też tak mam. Siedzę sama w tym domu i oglądam po kilka razy filmiki Joanny Mróz jak myć dziecko . Od mamy fizjoterapeuty jak je podnosić i odkładać Ciągle mi się miesza, w którą stronę te oczka przemywać . I nawet nie umiem mleka zrobić . Widzisz, nie jesteś sama. Damy radę
Masz córcie o imieniu Lila i Inka? Czy Inga?ja znam tylko jednego Kajetana, Julkow kilku. Mi tez zalezalo na oryginalnosci, a tu nagle sie wysyp Lilek zrobil na szczescie w PL, tu jest jedyna. Inka tez wiec jest jak chcielismy.
Fajnie, fajnie, ja lubie tak nieoczywiscie
A co skojarzen to wiesz - nie zdajesz sobie sprawy iñe ludzi nie lubisz dopoki nie przychodzi do wyboru imienia dla dziecka
Nie rob smaka…….Oooo, ja też bym pojadła. Takie z twarogiem i pokrojonymi brzoskwiniami z puszki, mniammmm
Idziemy leb w leb ja dzis 10t3dU mnie jutro początek 11 TC a brzuch mi już wywaliło w poprzedniej ciąży jak szłam na porodówkę to wyglądałam jak w 7 miesiącu. Chyba że póki co mi wywaliło brzuchol spożywczy a nie ciążowy
Mi tez juz widac malenki ale jest! Ale u mnie 1 ciaza.
Dzis mialam dodatkowe zwykle usg i widzialam jak sie rusza dzidzia…. Szok i niedowierzanie
Cos niesamowitego.
I dzis mam male mdlosci - a Ty jak sie czujesz??
Też bym Zjadła z dżemem ale dziś pierwszy dzień kłucia i sprawdzania cukrów@fredka84 jeszcze okaże się że Kajtek(piękne imię) wyskoczy dużo przed terminem i na walentynki zrobi wam niespodziankę
Boziu dziewczyny jaka chcice mam na naleśniki
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Liliana - Lili i Inés - Inka.Julek Super. Kajtek to bez majtek się kiedyś mówiło.
Masz córcie o imieniu Lila i Inka? Czy Inga?