reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 to ja jestem na końcu bo ja na 22 luty mam cc więc wy będziecie zmieniać już pieluchy a ja dopiero na stole leżeć 🤷
U mnie dziś różnie staram się leżeć bo ciągnie mnie bandziirek w dół ale kurcze ciężko mi to idzie 😜 najchętniej to bym z szmata i mopem polatała po domu🙉to co zastałam po powrocie yo o zawrót głowy mnie przywróciło 🙉🙈🙈
@DagLer głową do góry przyzwyczajaj się do bezsennych nocy teraz już tylko takie przed nami 🙏🥰🥰🥰🥰
@Szyszka99 zaciskaj mocno uda✊💪💪🥰

@fredka84 to ja jestem na końcu bo ja na 22 luty mam cc więc wy będziecie zmieniać już pieluchy a ja dopiero na stole leżeć 🤷
U mnie dziś różnie staram się leżeć bo ciągnie mnie bandziirek w dół ale kurcze ciężko mi to idzie 😜 najchętniej to bym z szmata i mopem polatała po domu🙉to co zastałam po powrocie yo o zawrót głowy mnie przywróciło 🙉🙈🙈
@DagLer głową do góry przyzwyczajaj się do bezsennych nocy teraz już tylko takie przed nami 🙏🥰🥰🥰🥰
@Szyszka99 zaciskaj mocno uda✊💪💪🥰
Ja termin z om na 27 luty i ciekawe jak to będzie. Może po wizycie ten mój się zgodzi na CC i będę miała coś wcześniej ustalone 🤔. No zobaczymy. Już nic nie chcę gdybać i czekam na wizytę 🤔

W sumie to nie mamy chyba żadnego Kajtka i Julka w naszym otoczeniu i na tym nam zależało. Wzielismy pod uwagę to, jaka była pierwsza dziesiątka imion nadawanych w pl w roku 2021 i 2022 i te od razu odpadły 😜. Potem też nie było jakoś łatwo bo wiesz jak to się niektóre imiona źle kojarzą i nie można się przełamać. No a te dwa nam się w miarę podobają i z niczym źle nie kojarzą 😜

reklama
W sumie to nie mamy chyba żadnego Kajtka i Julka w naszym otoczeniu i na tym nam zależało. Wzielismy pod uwagę to, jaka była pierwsza dziesiątka imion nadawanych w pl w roku 2021 i 2022 i te od razu odpadły 😜. Potem też nie było jakoś łatwo bo wiesz jak to się niektóre imiona źle kojarzą i nie można się przełamać. No a te dwa nam się w miarę podobają i z niczym źle nie kojarzą 😜
ja znam tylko jednego Kajetana, Julkow kilku. Mi tez zalezalo na oryginalnosci, a tu nagle sie wysyp Lilek zrobil 😂😂 na szczescie w PL, tu jest jedyna. Inka tez wiec jest jak chcielismy.
Fajnie, fajnie, ja lubie tak nieoczywiscie 💜
A co skojarzen to wiesz - nie zdajesz sobie sprawy iñe ludzi nie lubisz dopoki nie przychodzi do wyboru imienia dla dziecka 🤣🤣

Do góry