5 dni przed ale to tylko dlatego ze porod byl wywolany.Gdyby nie to ze zaproponowali wywołanie bo juz bylo rozwarcie a i skorcze dosyć dosyć i mało porodów to nie wiem kiedy by się tak naprawdę samo rozkręciło. Tak ja po wizycie w 32 tyg duzo odpoczywałam po 38 juz nic .A Ty też coś musiałaś się oszczędzać z tego co kojarzę? Urodziłaś w terminie? Czy wcześniej?
reklama
Ja też szczęściara i zgagi nie mam To mamy wizytę dzień po dniu. Ja we wtorek. Już co dwa tygodnie do porodu kurcze ja te bóle okresowego miałam, ale teraz są inne może sama już nie wiem. Może ja się za dużo nad tym zastanawiam, bo ta szyjka skrócona oby Młody przyszedł po 37+0 i był zdrowyMi najbardziej dokuczaja te dusznosci - wtedy mi sie nawet ciemno przed oczami robi - bardzo tego ni elubie - ogolnie jestem zmeczona caly czas - ale nie mam zgagi i szyjka teez caly czas na 4 cm - teraz w pn bede miala wizyte to zobaczymy. Aha no ja juz dawno szybko nie wstaje wiec nie mam takiego problemu jak ty co do boli okresowych to mam je od poczatku ciazy do tej pory o roznym nasileniu.
Młody ważył w 32+5 2100 i lekarz mówił idealnie. 7 tyg do porodu jeśli przybierały ten max czyli do 250 gram tyg to 3850 chyba nie jest tak źleaha i wiesz co juz to pisalas ale my mamy dziciaczki prawie takiej samej wagi to siwadczy o tym ze beda duze? Lekarz mi ostatnio powiedzial ze waga jest idealna Ja jak sie urodzilam to wzylam 3020 a Łukasz 3400 to podobno niska waga Za to moja tesciowa jak sie urodzila to wazyla ponad 5 kg
A co do pieluszek może zobacz ile będziesz zużywać? Jak będzie mało to wtedy kupisz. Moim zdaniem wystarczy ale dziewczyny bardziej doświadczone to podpowiedza.@Kasiekt ja kupilam pieluszki muslinowe stuk 20 i terowe x 20 i tez nie bardzo wiem czym one sie roznia - te muslinowe sa kolorowe a tetrowe zwykle biale - no napewno cena sie mocno roznia Myslisz ze powinam dokupic wiecej? Dziewczyny ile mialyscie tych pieluszek?
Ja myslalam ze ogolnie to 20 wiec Ty jestes mistrzem swiata@Kasiekt ja kupilam pieluszki muslinowe stuk 20 i terowe x 20 i tez nie bardzo wiem czym one sie roznia - te muslinowe sa kolorowe a tetrowe zwykle biale - no napewno cena sie mocno roznia Myslisz ze powinam dokupic wiecej? Dziewczyny ile mialyscie tych pieluszek?
Ja bylam ba zakupach w centrum handliwym i troche nakupilam ale tak sie umeczylam ze nie moge sie ruszac.Jak chodze z mezem to tak sie nie zmecze a jak sama to masakra w h&m to czekajac w kolejce musialam kucnac bo myslalam ze zemdleje
A w kaphalu sa takie pajace rozpinane na suwak tylko bez stopek-2 szt.i cena po znizce 40zl a przy kasie okazalo sie ze 32zl!Okazja bo material 1 klasa
A w kaphalu sa takie pajace rozpinane na suwak tylko bez stopek-2 szt.i cena po znizce 40zl a przy kasie okazalo sie ze 32zl!Okazja bo material 1 klasa
Dzięki! Ja poleciałam dziś do smyka i kupiłam pajac na zamek x 2 za 40 złDziewczyny teraz w Smyku jest wyprzedaż, pełno towaru -50%. Lubiłam body ze smyka ale uwaga trzeba macać bo jest różna bawełna.
bazylia128
Fanka BB :)
a jest smyk on line?Dzięki! Ja poleciałam dziś do smyka i kupiłam pajac na zamek x 2 za 40 zł
bazylia128
Fanka BB :)
Jaki rozmiar kupilas?Dzięki! Ja poleciałam dziś do smyka i kupiłam pajac na zamek x 2 za 40 zł
reklama
56, bo pajacy i spodenek/polspiochow okazało się mam najmniej a smyk online też jest oczywiście też robiłam już zakupy i wszystko ok i powiem Ci, że online robiłam zakupy z głową... Czytałam składy na spokojnie, a tu wpadłam jak burza, żeby nigdzie nie chodzić i złapałam słodkie spodenki na 62 z poliestru i bawełny a tak zawsze sprawdzam, żeby były bawalenianeJaki rozmiar kupilas?