Co myślisz o inhalacjach sola fizjologiczna?Podawaj mu paracetamol i ibuprofen cp 4h na zmiane. Zapalenie uszu boli straszliwie.
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Co myślisz o inhalacjach sola fizjologiczna?
My na zapalenie oskrzeli mieliśmy inhalowac się nebudem, solą fizjologiczna i flegamina.
Tutaj w Fr inhalatory nie są polecane ale ja kupiłam i wczoraj inhalowalam synka i teraz też będę.Zapytam tego kinoterapeuty co mysliMy na zapalenie oskrzeli mieliśmy inhalowac się nebudem, solą fizjologiczna i flegamina.
RedHotChiliPepper28
Aaa faktycznie, zapomnialam że nie mieszkacie w Polsce. U Nas po nebulizacji szybko doszła do zdrowiaTutaj w Fr inhalatory nie są polecane ale ja kupiłam i wczoraj inhalowalam synka i teraz też będę.Zapytam tego kinoterapeuty co mysli
nieagatka
Ja robie Lili jak jest chora i nawilzacz w nocy chodzi...Co myślisz o inhalacjach sola fizjologiczna?
misis188
Mam nadzieję że zmiana antybiotyku szybko pomoze biedaczekMój synek już 4 dzień nie podnosi się z łóżka jestem zrozpaczona.Bylam dziś u lekarza zmiana antybiotyku zapalenie uszu obustronne oskrzela zawalone flegma.Dzis ma przyjść kinoterapeuta będzie mu robił takie czyszczenie Boziu już patrzeć nie moge jak on cierpi
adunnnia90
Ojej biedny [emoji20][emoji20][emoji20] zdrówka zdrówka zdrówka, ach te choroby u dzieci są straszne
Mój synek już 4 dzień nie podnosi się z łóżka jestem zrozpaczona.Bylam dziś u lekarza zmiana antybiotyku zapalenie uszu obustronne oskrzela zawalone flegma.Dzis ma przyjść kinoterapeuta będzie mu robił takie czyszczenie Boziu już patrzeć nie moge jak on cierpi
adunnnia90
U nas dużo zalecają inhalacji. Lepiej to niż jakiś antybiotyk. Ja stosuje i pomagają. A dlaczego u Was są przeciwni?
Co myślisz o inhalacjach sola fizjologiczna?
adunnnia90
I dwa latka zleciały sama nie wiem kiedy [emoji85][emoji3590][emoji179]
reklama
Jaskolcia
U nas podobny zestaw - nebud, berodual, sól. Dzięki temu udało się nam ominąć dwa razy antybiotyk przy zapaleniu oskrzeli. Nawet teraz młodsza (ma prawie 6 m-cy) dostała nebud.My na zapalenie oskrzeli mieliśmy inhalowac się nebudem, solą fizjologiczna i flegamina.