[emoji22]
U mnie niestety dupa beta spada. Chyba nie ma sensu zeby brac leki dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie niestety dupa beta spada. Chyba nie ma sensu zeby brac leki dalej
Ja bym chyba przekroiła ale wzdłuż, na takie długie słupki (parówek młody jeszcze nie jadł, ale tak robiłam z warzywami i owocami). Będzie mogła sama gryźć, a w razie "w" się nie przytka.
A jak już jesteśmy przy jedzeniu, to kiedy dziewczyny Wasze pociechy nauczyły się poprawnie jeść łyżeczką? (Jaś nie nabiera tylko stuka łyżeczką o miskę, a potem wsadza ją do buzi do góry nogami).
I czy 15m dziecko może jeszcze jeść rękami, czy już zabraniać i pozwalać tylko na sztućce?
I dwa latka zleciały sama nie wiem kiedy [emoji85][emoji3590][emoji179]Zobacz załącznik 1056593Zobacz załącznik 1056594
Najważniejsze ze chce jesc, a łyżeczkę opanuje, zobaczysz. Nawet sie nie zorientujesz kiedyDaję mu sztućce, z widelcem nawet sobie radzi choć szybko się nudzi i przechodzi na ręce (bo tak jest szybciej i więcej naładuje). Gorzej z tą łyżeczką. Gęsta papkę zje, ale bardziej płynne posiłki do góry nogami się nie utrzymają.
Ja wyjelam szczebelki jak Lila miala jakies 16 miesiecy. Jak miala niecale dwa latka to spala juz w normalnym lozeczku.Dziewczyny planujemy za jakiś czas odstawić młodego do jego pokoju. Od kiedy można zostawić wyciągnięte szczebelki w łóżeczku? Zamierzamy wszystkie meble w pokoiku poprzykręcać, no ale ...
Dziewczyny planujemy za jakiś czas odstawić młodego do jego pokoju. Od kiedy można zostawić wyciągnięte szczebelki w łóżeczku? Zamierzamy wszystkie meble w pokoiku poprzykręcać, no ale ...
Hehehe dlatego ja jeszcze poczekamMy jakoś w 13-14 miesiącu wyciągnęliśmy. Tak oto nauczył się spać w naszym łóżku [emoji1751]