U nas początki... nawet nie liczę który tydzień, powiem szczerze ze ciągle się oswajam... nie zrozumcie mnie źle ale ja już chciałam zamknąć warsztat u nas coś koło 6 tc . Mam nadzieję że jak jużusłyszę serduszko to i moje trochę zmięknie ...@marg88 który tydzień ciebie?wierzę że drugi trymestr będzie lepszy! u mnie już powoli wychodzę z stanu w którym chodziłam jak zombie ciągle śpiąca i zmęczona od samego rana.Nie myśl kochana jak sobie dasz radę bo to chyba nie ma sensu...dasz napewno bo.jestes i będziesz mamą
reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Dziewczyny musze sie podzielić informacja... jestem w ciąży. Kopnijcie mnie porządnie w cztery litery bo nie potrafię się cieszyć. To są początku więc boję się że poronie ( pomimo ze jestem już na lekach ) , pozatym mój malutki ma 11 miesięcy dopiero więc uwielbia rączki .... a na sama myśl jaki będzie Armagedon jak się to dziecię urodzi to włosy mi siwieją...
przewidywana różnica to rok i 7 miesięcy , każdy mnie straszy że będzie ciężko itp , naprawdę jest tak źle ? Wiem że są mamy z małą różnicą wieku między dziećmi , powiedzcie mnie trochę. Na dodatek istarszy syn coś podejrzewa i już mówi że on " żadnych złych wiadomości nie chce, ma brata i wystarczy "
Ja Cię nie pocieszę... jest ciężko [emoji28]ale nie źle. Nasza różnica to 13 miesięcy [emoji6]
Ewunka
Miło Cię widzieć.Ja Cię nie pocieszę... jest ciężko [emoji28]ale nie źle. Nasza różnica to 13 miesięcy [emoji6]
Nikt nie mówi że będzie łatwo hi .
Co tam słychać
nieagatka
Respect [emoji16]Ja Cię nie pocieszę... jest ciężko [emoji28]ale nie źle. Nasza różnica to 13 miesięcy [emoji6]
Glownie za mowienie, ze nie jest zle [emoji16] Bo roznica kosmos.
Ja mam bunt dwulatka, przyklejenie do mnie i jak to sie w ciagu 8 miesiecy nie zmieni to ciemnosc widze [emoji23]
Chyba źle przeczytałam... 13 miesięcy ?Ja Cię nie pocieszę... jest ciężkoale nie źle. Nasza różnica to 13 miesięcy
u nas będzie 19 miesięcy więc już mały powinien już dobrze latać i zaczynać rozumieć świat.. chociaż dla mnie to wszystko kosmos , totalnie tego nie widzę. Chyba nie jestem powołana do macierzyństwa , jakby nie moja bajka chwilami , psychicznie siadam, brak pomocy od kogo kolwiek, brak niani ... a najgorsze przede mną.
jestem przerażona a mój mąż szczęśliwy, on chyba patrzy przez różowe okulary a ja wieczna pesymistka. Muszę zmienić podejście bo oszaleje przez te kolejne 7 miesięcy i zalicze porodówke razem z psychiatrykiem
Ropuszka666
Gratulacje! Jak druga malutka ma na imie?
Dziękuje [emoji182] Blanka i jest klonem swojej starszej siostry [emoji6]
Boska ❤❤❤Dziękuje [emoji182] Blanka i jest klonem swojej starszej siostry [emoji6] Zobacz załącznik 1041083
marzę o dziewczynce ... Ale coś mam przeczucie że będzie 3 żołnierz
nieagatka
Faktycznie bardzo podobna [emoji16]Dziękuje [emoji182] Blanka i jest klonem swojej starszej siostry [emoji6] Zobacz załącznik 1041083
Niech rosna zdrowo i grzecznie [emoji3059]
A jak Sara zareagowala na siostre?
Ostatnia edycja:
Prześliczna córeczka ogromnie gratuluję i życzę zdrowkaDziękuje [emoji182] Blanka i jest klonem swojej starszej siostry [emoji6] Zobacz załącznik 1041083
reklama