reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Kobitki powiedzcie mi do którego tygodnia ciąży na cyklu sztucznym bralyscie prog i estradiol?
Ja estradiol zaczęłam odstawiać w 11 tyg, skończyłam w 13. Proga zaczęłam odstawiać w 14 skończyłam w 16 tyg
Kurczaku to Ty już jesteś za połową????Ja estradiol stopniowo odstawiłam chyba kolo 9 tygodnia.
Proga w 20tc...
25 tydzKurczaku to Ty już jesteś za połową????
Agnieś191
Ja najpierw w tini love lezaczku na pol siedzaco a potem w krzeselku ale ja nie miałam z ikei.Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę bo zastanawiam się nad krzesełkiem do karmienia ,polecane jest z Ikei, przy czym moja mała nie siedzi więc jak karmiłyście swoje bobasy?
Właśnie też myślałam o leżaczku, A z jakiego krzesła korzystałaś?
Ja najpierw w tini love lezaczku na pol siedzaco a potem w krzeselku ale ja nie miałam z ikei.
Właśnie też o tym leżaczku myślałam,a z jakiego krzesła korzystałaś?Ja najpierw w tini love lezaczku na pol siedzaco a potem w krzeselku ale ja nie miałam z ikei.
nieagatka
Ja najpierw w tini love lezaczku na pol siedzaco a potem w krzeselku ale ja nie miałam z ikei.
Niw powinno sie karmic w lezaczku, jest bardzo duze ryzyko zadlawienia sie w takiej pozycji.Właśnie też myślałam o leżaczku, A z jakiego krzesła korzystałaś?
reklama
Ale ten czas leci.25 tydz
A gdzie zdjecia bejbika? Wymiary itd.
Gdzie zdjęcia brzucha ja się pytam????