reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Będę teraz bardzo uważać mam nadzieje ze w końcu skończy się ten koszmar
U nas było dwa razy zapalenie ucha, ale od kataru, który nie mógł zejść. Na szczęście zapalenie nie było na tyle mocne żeby dawać antybiotyk i po dobrych kropelkach na obkurczenie błon śluzowych nosa zapalenie przechodziło po dwóch tygodniach.

Marg,
a na jakim etapie masz to cudo? Tzn ile ma lat... ogolnie dostepny sie robi w wieku 15-16 [emoji23]jak czlowiek mysli... nareszcie! Cos pozytywnego sie z nim dzieje, a do tego czasu wieczny bunt dwulatka co dwa latka[emoji23]
O matko moje dziecię ma prawie 9 lat... mówisz jak ma z 16 lat ? Ludzie przeciez ja zwariuje do tej pory z nim albo on ze mną :p

Dziewczyny, kupiłam Martynie piękną, ale ogromną dynię (małych nie mieli), a chce jej dać dopiero za parę dni. Co mogę z nią zrobić żeby jej szlag nie trafił?

Trzymać w chłodnym miejscu (lodówka, garaż, balkon). Ja właśnie upiekłam ciasto dyniowe, więc jak Martyna całej nie zje to polecam, bo jest pyszne:).

Na bank nie zje :-D tylko najpierw minie parę dni zanim ją przygotuje, a potem przez parę dni chce jej ją dawać, więc myślę czy mogę już gotowa papkę poporcjować i zamrozić? Czy z innymi warzywami tak można, bo ile to dziecko zje :-D

Na bank nie zje :-D tylko najpierw minie parę dni zanim ją przygotuje, a potem przez parę dni chce jej ją dawać, więc myślę czy mogę już gotowa papkę poporcjować i zamrozić? Czy z innymi warzywami tak można, bo ile to dziecko zje :-D
Mozna, ale moja nie chciala jesc rozmrozonego, wiec szybko przestalam tak robic.
No i u nas dynia nie cieszyla sie powodzeniem.
Ja bym troszke ugotowala, dala na swiezo, troszke zamrozila, a z reszty faktycznie ciasto dla Was, albo zupe krem.

reklama
Ja dynie mam pokrojoną w zamrazarce. Ale albo daj ja np na pole albo zrob czesc i pomroź sobie - ja tak robie ze robie np całego brokuła a potem go porcjuje do słoiczków malutkich albo woreczkoe na mleko i codziennie wyciagam a z reszty zrob sobie zupke albo obierz, pokrój w kawałki i do zamrażarki

Do góry