reklama
Jaskolcia
Fanka BB :)
U nas było dwa razy zapalenie ucha, ale od kataru, który nie mógł zejść. Na szczęście zapalenie nie było na tyle mocne żeby dawać antybiotyk i po dobrych kropelkach na obkurczenie błon śluzowych nosa zapalenie przechodziło po dwóch tygodniach.Będę teraz bardzo uważać mam nadzieje ze w końcu skończy się ten koszmar
O matko moje dziecię ma prawie 9 lat... mówisz jak ma z 16 lat ? Ludzie przeciez ja zwariuje do tej pory z nim albo on ze mnąMarg,
a na jakim etapie masz to cudo? Tzn ile ma lat... ogolnie dostepny sie robi w wieku 15-16 [emoji23]jak czlowiek mysli... nareszcie! Cos pozytywnego sie z nim dzieje, a do tego czasu wieczny bunt dwulatka co dwa latka[emoji23]
Pixie_Dixie
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny, kupiłam Martynie piękną, ale ogromną dynię (małych nie mieli), a chce jej dać dopiero za parę dni. Co mogę z nią zrobić żeby jej szlag nie trafił?
Trzymać w chłodnym miejscu (lodówka, garaż, balkon). Ja właśnie upiekłam ciasto dyniowe, więc jak Martyna całej nie zje to polecam, bo jest pyszne.Dziewczyny, kupiłam Martynie piękną, ale ogromną dynię (małych nie mieli), a chce jej dać dopiero za parę dni. Co mogę z nią zrobić żeby jej szlag nie trafił?
RedHotChiliPepper28
Trzymać w chłodnym miejscu (lodówka, garaż, balkon). Ja właśnie upiekłam ciasto dyniowe, więc jak Martyna całej nie zje to polecam, bo jest pyszne.
Na bank nie zje tylko najpierw minie parę dni zanim ją przygotuje, a potem przez parę dni chce jej ją dawać, więc myślę czy mogę już gotowa papkę poporcjować i zamrozić? Czy z innymi warzywami tak można, bo ile to dziecko zje
nieagatka
Mozna, ale moja nie chciala jesc rozmrozonego, wiec szybko przestalam tak robic.Na bank nie zje tylko najpierw minie parę dni zanim ją przygotuje, a potem przez parę dni chce jej ją dawać, więc myślę czy mogę już gotowa papkę poporcjować i zamrozić? Czy z innymi warzywami tak można, bo ile to dziecko zje
No i u nas dynia nie cieszyla sie powodzeniem.
Ja bym troszke ugotowala, dala na swiezo, troszke zamrozila, a z reszty faktycznie ciasto dla Was, albo zupe krem.
reklama
misis188
Ja dynie mam pokrojoną w zamrazarce. Ale albo daj ja np na pole albo zrob czesc i pomroź sobie - ja tak robie ze robie np całego brokuła a potem go porcjuje do słoiczków malutkich albo woreczkoe na mleko i codziennie wyciagam a z reszty zrob sobie zupke albo obierz, pokrój w kawałki i do zamrażarkiNa bank nie zje tylko najpierw minie parę dni zanim ją przygotuje, a potem przez parę dni chce jej ją dawać, więc myślę czy mogę już gotowa papkę poporcjować i zamrozić? Czy z innymi warzywami tak można, bo ile to dziecko zje