RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Zlewka. Pozytywnie zazdroszcze i uwazam, ze robisz bardzo madrze. Nie daj sie glupiemu gadaniu. Piers do 6go miesiaca zupelnie Malej wystarczy [emoji4]
dobrze że Was mam, bo przy takim gadaniu już dawno uległabym :-) dzisiaj usłyszałam żebym chociaż odciągała mleko i dodawała do niego troszkę kaszki, to wtedy będzie na dłużej najedzona i więcej prześpi w nocy... O zgrozo...
Skąd ja to znam... Mój pies jest ze schroniska i tyle ile mu dasz tyle zje, a jest specjalistą w źebraniu pod stołem oraz robieniu oczu kota ze Shreka."Głodzenie" mnie nie wzrusza po latach dbania o dobrą formę mojego psa, który jakby mógł to by konia z kopytami zjadł, a jakbym go karmiła jak to inni sugerowali to by już lata temu był inwalidą. Teraz to mnie irytuje "łyżeczkę chociaż daj mu oblizać" i nie ważne że tą łyżeczką właśnie mieszałam kawę :/. Obawiam się, że prawdziwy problem i się zacznie jak zacznę rozszerzać dietę, bo nie będę chciała dawać tego co życzyliby sobie inni. I w takich ilościach.
A dziękuję, dobrze od 3 dni moje dziecko jest nie do poznania w miarę dobrze spi w nocy - pierwsza pobudka kolo 2-4.przez dzien jest tez taki pogodny dalej spimy na cycusiu. Rozszerzamy diete na nowo. Każdy nowy produkt jemy 6 dni.
A jak wysypka? Właśnie dzisiaj o Was myślałam.