reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Będę teraz bardzo uważać mam nadzieje ze w końcu skończy się ten koszmar
U nas było dwa razy zapalenie ucha, ale od kataru, który nie mógł zejść. Na szczęście zapalenie nie było na tyle mocne żeby dawać antybiotyk i po dobrych kropelkach na obkurczenie błon śluzowych nosa zapalenie przechodziło po dwóch tygodniach.

Marg,
a na jakim etapie masz to cudo? Tzn ile ma lat... ogolnie dostepny sie robi w wieku 15-16 [emoji23]jak czlowiek mysli... nareszcie! Cos pozytywnego sie z nim dzieje, a do tego czasu wieczny bunt dwulatka co dwa latka[emoji23]
O matko moje dziecię ma prawie 9 lat... mówisz jak ma z 16 lat ? Ludzie przeciez ja zwariuje do tej pory z nim albo on ze mną :p

Dziewczyny, kupiłam Martynie piękną, ale ogromną dynię (małych nie mieli), a chce jej dać dopiero za parę dni. Co mogę z nią zrobić żeby jej szlag nie trafił?

Trzymać w chłodnym miejscu (lodówka, garaż, balkon). Ja właśnie upiekłam ciasto dyniowe, więc jak Martyna całej nie zje to polecam, bo jest pyszne:).

Na bank nie zje :-D tylko najpierw minie parę dni zanim ją przygotuje, a potem przez parę dni chce jej ją dawać, więc myślę czy mogę już gotowa papkę poporcjować i zamrozić? Czy z innymi warzywami tak można, bo ile to dziecko zje :-D

Na bank nie zje :-D tylko najpierw minie parę dni zanim ją przygotuje, a potem przez parę dni chce jej ją dawać, więc myślę czy mogę już gotowa papkę poporcjować i zamrozić? Czy z innymi warzywami tak można, bo ile to dziecko zje :-D
Mozna, ale moja nie chciala jesc rozmrozonego, wiec szybko przestalam tak robic.
No i u nas dynia nie cieszyla sie powodzeniem.
Ja bym troszke ugotowala, dala na swiezo, troszke zamrozila, a z reszty faktycznie ciasto dla Was, albo zupe krem.

reklama
Ja dynie mam pokrojoną w zamrazarce. Ale albo daj ja np na pole albo zrob czesc i pomroź sobie - ja tak robie ze robie np całego brokuła a potem go porcjuje do słoiczków malutkich albo woreczkoe na mleko i codziennie wyciagam a z reszty zrob sobie zupke albo obierz, pokrój w kawałki i do zamrażarki

Do góry