reklama
misis188
Fanka BB :)
Gdzieś półtora mięsiaca. W tym czasie jadl marchewka, brokul, cukinia, dynia, buraki, jablko i kaszki 5 zboz z hippa i jaglana ale po niej była zaczerwieniona buziaIle czasu rozszerzasz juz dietę? Co za Wami? Owoce kaszki juz były?
tamiza
Mamuśki karmiące mm.
Stasiek jest w dużej mierze na mm - mojego mam na 2-3 karmienia na dobę w zależności od dnia
Robi kupy co 4 dni ( mocno się preży ale tylko w chwili robienia w dni wolne od kupy nie wydaje mi się że coś go boli) kupy są dość luźne.
Wg Google wszystko jest ok.
A Wy co sądzicie?
Stasiek jest w dużej mierze na mm - mojego mam na 2-3 karmienia na dobę w zależności od dnia
Robi kupy co 4 dni ( mocno się preży ale tylko w chwili robienia w dni wolne od kupy nie wydaje mi się że coś go boli) kupy są dość luźne.
A Wy co sądzicie?
Ewunka
Pewnie że okMamuśki karmiące mm.
A Wy co sądzicie?
Moja robiła co 3/4 dni
Teraz robi 3 dziennie. ......
nieagatka
Jqk go nie boli i nie placze to jest jak najbardziej ok.Mamuśki karmiące mm.
A Wy co sądzicie?
O matko!!!! @Iskra_82 bardzo Ci dziękuję, miałam mega zaćmienie umysłu i od soboty jadłam tylko rzeczy bez laktozy!!! Już teraz się doedukowalam i zmieniłam całkowicie dietę. Po jakim czasie może przestać Ją boleć brzuch? Bo dziś był kolejny dzień koszmaru bólowegoWięc lekarka kazała Ci odstawić produkty mleczne, nie tylko te z laktozą ale wszystko co może zawierać mleko i jego pochodne. Czyli mleko, jogurty, śmietana, kefir, masło, sery, lody, ciasta z kremami, ciastka z masłem w składzie, pieczywo i inne produkty które zawierają serwatkę, nawet większość margaryn roślinnych do pieczenia zawiera bmk, niektóre wędliny. Bułka tarta sklepowa też zawiera mleko (jak większość bułek sklepowych). W restauracjach jak coś jest smażone na maśle lub z masełkiem ziołowym/czosnkowym to też nie możesz. Wszystkie sosy na bazie śmietany lub jogurtu. Alergia jest na białko (kazeina), laktoza tu jest nieważna bo jest cukrem.
Mój też po jaglanej miał policzki jak ogień. To uczulenie?Gdzieś półtora mięsiaca. W tym czasie jadl marchewka, brokul, cukinia, dynia, buraki, jablko i kaszki 5 zboz z hippa i jaglana ale po niej była zaczerwieniona buzia
Pixie_Dixie
Mamuśki karmiące mm.
A Wy co sądzicie?
Jeśli luźne to myśle ,ze ok. U nas był problem przy zmianie mm i kupki były bardziej niż plastelina twarde i musieliśmy wrocic do starego mleka.
reklama
misis188
Może byc. I jaka teraz dajesz? Ja 5 zboz z hippa ale chxe jeszcze jakas inna mu podawac. Wogole to doszlan do wniosku ze po bebilonie z ha Hubka boli brzuszek i muszę mu zmienic mlekoMój też po jaglanej miał policzki jak ogień. To uczulenie?