reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My w czwartek mieliśmy szczepienie byłam u mojego rodzinnego pediatry którego muszę zmienić.Zamiast mi go wcześniej zbadać to gdy go rozbieralam ta nie wiadomo kiedy już że strzykawka za mną stała.mowie jej potem że mały kaszle proszę go osluchac i zbadać uszy pizd....jedna aż mnie telepie jak sobie przypomnę osluchowo czysty i uszy tez ok.Pacjentka po mnie wypadła z gabinetu z krzykiem i przekleństwem na ustach powiedziala że doktorke potraktowala jej dziecko gorzej jak psa.Oczywiscie zmieniam pediatre.

W piątek po poludniu mały zaczol się robić marudny wieczorem i w nocy gorączka płacz jak nigdy.W sobotę był bez zycia mimo że już tak nie płakał pojechałam na ip.Koleżanki mówia że to po szczepieniu ale ja wiedziałam że coś nie tak i wyszło zapalenie ucha.Antybiotuk pomógł odrazu.
Teraz się zastanawiam co z tym szczepieniem nie mogłam przewidzieć że będzie chory dzień po nim jak myślicie?
Ja byłam w poniedziałek u lekarza, sorawdził uszy i było ok mogłam dotknąć uszu itd a w czwartek już nie-zapalenie obustronne uszu. Także moim zdaniem mogło być nagle.

reklama
My już po. W środe pierwszy odczyt badań w czwartek ostatni po 72h 6F0D62FE-D576-4BF5-B0F6-895826130D69.jpeg3139566B-C6CD-4E54-8F44-60DA867D2855.jpeg

Ja byłam w poniedziałek u lekarza, sorawdził uszy i było ok mogłam dotknąć uszu itd a w czwartek już nie-zapalenie obustronne uszu. Także moim zdaniem mogło być nagle.
Tak wiem bo doktorka mi na ip wytlumaczyla że mogło pojawić się na drugi dzień tylko nie wiem jak ta szczepionka teraz o to nie dopytalam z tego wszystkiego

Tak. To na plecach to resty płatkowe zero krwi i igly. Krew była tez pobrana ba inne alergeny i jeszcze kał.
A to robiłaś prywatnie badanie czy lekarz Ci zlecił. Mój chyba po mleku ma też takie plamki na plecach. Teraz kolejne mam kupić z HA. Kurde może też bym mu takie testy zrobiła. To w specjalnym laboratorium sie robi? Przepraszam za głupie pytania ale zielona jestem

Takiego pytania jeszcze chyba nie było :-) mianowicie jakie i gdzie kupujecie skarpetki dla dzieci? Mojej się zaczęły pocić stópki :-( nie jest to przegrzanie, a czy jakieś objawy choroby to idę do pediatry, ale chciałabym już zmienić, bo może kupuje chu...e :p

My mamy zazwyczaj 100% bawełny a ogólnie rzadko nam służą. I tak w większości ubrań stopa jest zakryta.

Takiego pytania jeszcze chyba nie było :-) mianowicie jakie i gdzie kupujecie skarpetki dla dzieci? Mojej się zaczęły pocić stópki :-( nie jest to przegrzanie, a czy jakieś objawy choroby to idę do pediatry, ale chciałabym już zmienić, bo może kupuje chu...e :p
My mamy z biedronki kilka par ale szczerze są kijowe bo mu chyba nóżki uciskaja. Najczęściej Hubek jest w samym body lub w rajtkach

reklama
A to robiłaś prywatnie badanie czy lekarz Ci zlecił. Mój chyba po mleku ma też takie plamki na plecach. Teraz kolejne mam kupić z HA. Kurde może też bym mu takie testy zrobiła. To w specjalnym laboratorium sie robi? Przepraszam za głupie pytania ale zielona jestem
Poszłam do alergologa prywatnie a okazało się, że pracuje w szpitalu dziecięcym, u nas nie tylko po mleku wysypuje. Okazało się, że jest atopikiem a podobno azs może być ściśle związane z dietą. Że jakby przebadac 100 atopików i 100 zdrowych dzieci to u atopików będzie więcej uczuleniowców i nas wkręciła na takie badania. Za nic nie płace. Wiem, że prywatnie też możesz zrobić ale jakie to koszta nie mam pojęcia. Moim zdaniem jak mleka dostępne na rynku nie pomagają to w pierwszej kolejności powinnaś dostać recepte na bebilon pepti lub nutramigen.

Do góry