reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny powiedzcie mi czy warto to kupić małej na święta? będzie miała wtedy skończone trzy miesiące i bardzo duży mamy problem z zasypianiem bo chodzi spać o 3 w nocy...

U mnie mama niedawno chciała kupić coś podobnego, ale stwierdziłam że nie ma sensu, mamy misia szumisia, od 1dnia w domu Martyny używamy i działa na nią bardzo fajnie. Myślę że tak jak ma @shaggy to działanie może być odwrotne do zamierzonego

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy warto to kupić małej na święta? będzie miała wtedy skończone trzy miesiące i bardzo duży mamy problem z zasypianiem bo chodzi spać o 3 w nocy...
U nas lampka i melodyjka działa jako pobudzacz a nie uspokajacz, więc projektor wylądował w pudełku i czeka na sprzedanie. Ja ogólnie nie polecam, tak samo jak karuzel.

My mamy szumiącą owieczkę i króliczka z kołysankami, a młody i tak woli "szumisia", którego mam zainstalowanego w telefonie... ;)o_O:D

Bratowa ma to samo i szczerze przyznam że jakbym miała problem z usypianiem małego pewnie bym kupiła.Mi się okropnie odgłosy spodobały A jej córeczka fajnie też tym zasypia

Ok dzięki dziewczyny czyli tego nie kupię :) a macie jakiś Pomysl co kupić na święta jak mała skończy trzy miesiące? czy to już pora na jakieś stymulujące rozwój zabawki? jeśli tak to jakie?o_O
A myślałasz o szumisiu? Książeczka sensoryczna, gryzaki, maty edykacyjne. Na tym etapie dziecko już się bawi, chce łapac zabawki np na macie.

FB88A850-CC37-4BF8-A10D-5BEEDF9B70DE.jpeg @Barburka mówir np o czyms takim. Moja pd początku w tym ukladana. Patrzyla itd zaczeła się obracać w tym pierwszy raz

Załączniki

• FB88A850-CC37-4BF8-A10D-5BEEDF9B70DE.jpeg
    FB88A850-CC37-4BF8-A10D-5BEEDF9B70DE.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 108
Zobacz załącznik 921584 @Barburka mówir np o czyms takim. Moja pd początku w tym ukladana. Patrzyla itd zaczeła się obracać w tym pierwszy raz
Moja ma taka samą i akurat tej nie polecam bo szybko dziecko z niej wyrasta przez tą siatkę. Mata leży i juz od dawna jej w niej nie układam bo nogi wkłada w te wycięcia i ogolnie strasznie ją rozepchała.

Moja ma taka samą i akurat tej nie polecam bo szybko dziecko z niej wyrasta przez tą siatkę. Mata leży i juz od dawna jej w niej nie układam bo nogi wkłada w te wycięcia i ogolnie strasznie ją rozepchała.
Tak, tylko że ja złożyłam boki i Marcelina do tej pory w tym leży i ściàga zabawki, ciàgnie za pałąki. A kupić można używaną jak nową za 40-50 zł.

reklama
Witajcie:) jestem obolała ale mega szczęśliwa i już w domu ❤jest z nami Błażej czyli spełnienie wszystkich marzeń :) na cc wzieli mnie jak już skurcze miałam co minute ale byłam dzielna :) Błażej działa na mnie jak środek przeciwbólowe:biggrin2: mogę szczescieurodzilo się z wagą 4040 i 58 cm długości ❤
opieka w szpitalu....hmm pozostawiawiele do życzenia jeśli chodzi o kobietę dla dziecka rewelacja.
Mam pytanie dla tych które biorą eutyrox czy teraz po ciąży mam nadal brać ?

Gratulacje. Dbajcie o siebie.

Do góry