reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witajcie:) jestem obolała ale mega szczęśliwa i już w domu ❤jest z nami Błażej czyli spełnienie wszystkich marzeń :) na cc wzieli mnie jak już skurcze miałam co minute ale byłam dzielna :) Błażej działa na mnie jak środek przeciwbólowe:biggrin2: mogę szczescieurodzilo się z wagą 4040 i 58 cm długości ❤
opieka w szpitalu....hmm pozostawiawiele do życzenia jeśli chodzi o kobietę dla dziecka rewelacja.
Mam pytanie dla tych które biorą eutyrox czy teraz po ciąży mam nadal brać ?
Gratuluje kawał chłopa:)

Ostatnia edycja:
Witajcie:) jestem obolała ale mega szczęśliwa i już w domu [emoji173]jest z nami Błażej czyli spełnienie wszystkich marzeń :) na cc wzieli mnie jak już skurcze miałam co minute ale byłam dzielna :) Błażej działa na mnie jak środek przeciwbólowe:biggrin2: mogę szczescieurodzilo się z wagą 4040 i 58 cm długości [emoji173]
opieka w szpitalu....hmm pozostawiawiele do życzenia jeśli chodzi o kobietę dla dziecka rewelacja.

Gratuluje!! [emoji173]️

Moja Marcysia bardzo lubi pchacz dostala na 6 m siedziała przy nim i naciskała teraz z nim biega
20181201_092047.jpg

Załączniki

• 20181201_092047.jpg
    20181201_092047.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 559
Witajcie:) jestem obolała ale mega szczęśliwa i już w domu ❤jest z nami Błażej czyli spełnienie wszystkich marzeń :) na cc wzieli mnie jak już skurcze miałam co minute ale byłam dzielna :) Błażej działa na mnie jak środek przeciwbólowe:biggrin2: mogę szczescieurodzilo się z wagą 4040 i 58 cm długości ❤
Gratulacje dla rodziców i starszego brata:) w końcu wszyscy się doczekaliście:). Wspaniałych chwil Wam życzę, a Ty wracaj szybko do zdrowia:)

A jakie zabawki dla 4-5 miesięcznego dziecko? Moja 3.5 totalnie nie zabawkowa. Nie wiem czy to kwestia wieku czy taki typ albo nie te zabawki.Jak jest u Was?
Moja jak miała 3-3,5 miesiąca to tolerowała tylko grzechotki. Myslę, że to jeszcze za małe dziecko aby miało już jakiś ulubiony, konkretny tym zabawek. U nas dopiero od niedawna wykazuje jakieś zainteresowani innymi a ma prawie 6 miesięcy. Ogólnie lubi wszystko co wydaje jak największy hałas. Ale nawet hula kula nie wzbudziła większego zainteresowania.

Dziewczyny powiedzcie mi czy warto to kupić małej na święta? będzie miała wtedy skończone trzy miesiące i bardzo duży mamy problem z zasypianiem bo chodzi spać o 3 w nocy...
Ja mam misia z chicco-lampka i melodyjki, ale w niczym nie pomógl. Marcysia nie zasypia sama a ma pol roku. Szumis u nas fajna sprawa uspokaja ją.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy warto to kupić małej na święta? będzie miała wtedy skończone trzy miesiące i bardzo duży mamy problem z zasypianiem bo chodzi spać o 3 w nocy...
U mnie czyli skończone dwa miesiące to jak włączam projektor to efekt jest taki że mały się rozbudza bo patrzy zaciekawiony...

Do góry