reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny, jak to jest z cesarka po in vitro? Czy mozna ja miec na zyczenie?
Ogólnie in vitro nie jest żadnym wskazaniem do CC, jednak dużo zależy od lekarza do którego chodzisz. Ja miałam lekarkę prowadząca z kliniki, która od początku mówiła mi, że zrobi mi cięcie, będę pod jej opieką, mniej stresu, umówione na konkretną godzinę itd, ale ja bardzo chciałam naturalnie i przystała na to.
RedHotChiliPepper28
Dam znać. Wizyta dopiero o 16.30 ale napiszę na pewno.
Powodzenia dziewczyny! :-*
RedHotChiliPepper28
Do schrupania co za slicznosci!!!Moje 3-tygodniowe szczęście ma dziś dzień śpiocha
Mój synek płacze aż krzyczy brzuszek go boli.
ludek
Słodziak [emoji7] Moje 6-miesieczne też - bije rekordy [emoji2]Moje 3-tygodniowe szczęście ma dziś dzień śpiocha
RedHotChiliPepper28
Do schrupania co za slicznosci!!!
Mój synek płacze aż krzyczy brzuszek go boli.
Biedactwo :'( moja piątek i sobotę miała takie, że do zaakceptowania było tylko siedzenie na piersi i chusta, inaczej ryk, płacz, tragedia...
Słodziak [emoji7] Moje 6-miesieczne też - bije rekordy [emoji2]
Dziękuję :-) Też mam czasem ochotę ją zjeść, ale nie po to ją z brzucha wypchnęłam żeby znów tam wróciła w ogóle śpiące dzieci to najcudowniejszy widok :-) :-*
Agnieś191
misis188
A ma problem z kupka, puszcza baczki?Dziewczyny... to kolki. Lekarz zbadał, obejrzał i taki oto wynik. Mała dostała probiotyk vivomixx a odstawić ma dicoflor... probiotyk zamieniony na probiotyk nie wiem co o tym myślec. Bobotic został dalej. Zalecane masaże brzuszka i tyle. Żal mi dziecka - wiecej dziennie tych kropelek niż mleka..
Mojemu Hubciowi pomaga gladksnir brzucha od gory na dol, potem cheytamy stopy i dociskamy do brzuszka dotykajac go tylko nóżki musi miec złączone i cheytanie za uda i dociskanie do brzuszka. Do tego dochodza cwiczenia z rekami ale to juz nie sadze ze pomaga na brzuszek ale Hubcio lubi
reklama