reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mój syn ma 3m i pije 120 mleczka mojego co 2 lub 2,5 godzinki .Czasami mu się wydaje że to mało ale on więcej nie chce woli mniej A często. A wy mamy jak macie u dzieciaczkiow w podobnym wieku?

Mój syn ma 3m i pije 120 mleczka mojego co 2 lub 2,5 godzinki .Czasami mu się wydaje że to mało ale on więcej nie chce woli mniej A często. A wy mamy jak macie u dzieciaczkiow w podobnym wieku?
Moja córka 10.10 bedzie miała 3 miesiące i jada ok 150 ml mleka mm co 4 godzinki.
Czasem przez dzień daje jej 120 ml ale wtedy chce jesc po ok 2,5- 3 godzinach. Mała przesypia mi całe noce, jak zaśnie o 20 to wstaje ok 5-6 i wtedy dostaje 180 ml mleczka.

Moja jak miała 3 miesiące to też wypijała 120 ml, ale co 3 czasami co 4 h. Ale ona na sztucznym to też inaczej.

Moja córka 10.10 bedzie miała 3 miesiące i jada ok 150 ml mleka mm co 4 godzinki.
Czasem przez dzień daje jej 120 ml ale wtedy chce jesc po ok 2,5- 3 godzinach. Mała przesypia mi całe noce, jak zaśnie o 20 to wstaje ok 5-6 i wtedy dostaje 180 ml mleczka.
180 ml to strasznie dużo. Moja kilka razy tylko zjadła tyle a jest starsza. Je co 3-4 h 135 ml i to czasami się męczy. To masz małego żarłoka.

Dzięki za odzew.
Znajoma pielęgniarka powiedziała "pewnie jadła wczoraj na obiad buraczki" haha trafiła. Nie wiedziałam, że wczorajsze ma znaczenie mimo że już kilka kup zrobiła.
No nic będę obserwować oby to było to.
Moja jak jje buraki o 15 dopiero kupa poranna nastepnego dnia jest burakowa .zanim przetrawi to musi minąć.

Ostatnia edycja:
A my dziś na Madryt pociągiem jedziemy :laugh2:wycieczka .
20181009_100303.jpg

Załączniki

• 20181009_100303.jpg
    20181009_100303.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 418
reklama
Do góry