reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to faktycznie Twoja je malutko w porównaniu z moją.Ale myślisz że jej wydzielać i dawać np 90-120 ml ? Będzie jadła wtedy pewnie co 3 godzinki jak nic.
Jeżeli Twoja przybiera prawidłowo i nie wyskoczyła z siatek to jest ok. Ale czasami jest tak, że dziecko jak się naje to odwraca głowę a czasami je tyle ile ma w butelce mimo, że już dawno się najadło.

reklama
Jeżeli Twoja przybiera prawidłowo i nie wyskoczyła z siatek to jest ok. Ale czasami jest tak, że dziecko jak się naje to odwraca głowę a czasami je tyle ile ma w butelce mimo, że już dawno się najadło.
tzn moja jak nie chce jeść to się wykręca wiec wiadomo więcej nie daje.Przybiera prawidłowo i nie ma żadnych wykroczeń.

tzn moja jak nie chce jeść to się wykręca wiec wiadomo więcej nie daje.Przybiera prawidłowo i nie ma żadnych wykroczeń.
Dziecko je tyle ile chce...gdyby było jej za dużo to by później marudziła. Każde mleko jest inne , inaczej sycące i każde dziecko inne więc nie ma co porównywać. Najważniejsze ze rośnie i jest zdrowa , jestem pod wrażeniem jej snu nocnego i po cichu modlę się aby mój mały też tak spał :D

Dziecko je tyle ile chce...gdyby było jej za dużo to by później marudziła. Każde mleko jest inne , inaczej sycące i każde dziecko inne więc nie ma co porównywać. Najważniejsze ze rośnie i jest zdrowa , jestem pod wrażeniem jej snu nocnego i po cichu modlę się aby mój mały też tak spał :D
Niekoniecznie tak. Może ciągnąć butlę dopóki coś w niej jest mimo, że już dawno najedzone.

Oj końcówka jest kiepska... dobrze że przeziębienie puscilo
Brzuch masuj jak najczęściej bo będziesz za nim tesknila:-) ja się łapie na tym że czasami swoją skórę która na nim została glaszcze:p
Co ja jem? Różne rzeczy :-) najczęściej to chińczyka, pizzę lub obiad który mi Mama przywiezie. A i tony słodyczy nocami :-D
Oj powiem szczerze że aż sobie nie mogę za bardzo z tym rady dać... :-( t9 grzech narzekać ale serio jest ciężko... :-/
Ok Wy już niedługo będziecie tulić Maleństwo. Cudnie
Jak już psychicznie wysiadasz to zmniejsz liczbę sesji. Będzie mniej mleka ale za to lepszy humor [emoji5]

reklama
Do góry