reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to faktycznie Twoja je malutko w porównaniu z moją.Ale myślisz że jej wydzielać i dawać np 90-120 ml ? Będzie jadła wtedy pewnie co 3 godzinki jak nic.
Jeżeli Twoja przybiera prawidłowo i nie wyskoczyła z siatek to jest ok. Ale czasami jest tak, że dziecko jak się naje to odwraca głowę a czasami je tyle ile ma w butelce mimo, że już dawno się najadło.

reklama
Jeżeli Twoja przybiera prawidłowo i nie wyskoczyła z siatek to jest ok. Ale czasami jest tak, że dziecko jak się naje to odwraca głowę a czasami je tyle ile ma w butelce mimo, że już dawno się najadło.
tzn moja jak nie chce jeść to się wykręca wiec wiadomo więcej nie daje.Przybiera prawidłowo i nie ma żadnych wykroczeń.

tzn moja jak nie chce jeść to się wykręca wiec wiadomo więcej nie daje.Przybiera prawidłowo i nie ma żadnych wykroczeń.
Dziecko je tyle ile chce...gdyby było jej za dużo to by później marudziła. Każde mleko jest inne , inaczej sycące i każde dziecko inne więc nie ma co porównywać. Najważniejsze ze rośnie i jest zdrowa , jestem pod wrażeniem jej snu nocnego i po cichu modlę się aby mój mały też tak spał :D

Dziecko je tyle ile chce...gdyby było jej za dużo to by później marudziła. Każde mleko jest inne , inaczej sycące i każde dziecko inne więc nie ma co porównywać. Najważniejsze ze rośnie i jest zdrowa , jestem pod wrażeniem jej snu nocnego i po cichu modlę się aby mój mały też tak spał :D
Niekoniecznie tak. Może ciągnąć butlę dopóki coś w niej jest mimo, że już dawno najedzone.

Oj końcówka jest kiepska... dobrze że przeziębienie puscilo
Brzuch masuj jak najczęściej bo będziesz za nim tesknila:-) ja się łapie na tym że czasami swoją skórę która na nim została glaszcze:p
Co ja jem? Różne rzeczy :-) najczęściej to chińczyka, pizzę lub obiad który mi Mama przywiezie. A i tony słodyczy nocami :-D
Oj powiem szczerze że aż sobie nie mogę za bardzo z tym rady dać... :-( t9 grzech narzekać ale serio jest ciężko... :-/
Ok Wy już niedługo będziecie tulić Maleństwo. Cudnie
Jak już psychicznie wysiadasz to zmniejsz liczbę sesji. Będzie mniej mleka ale za to lepszy humor [emoji5]

reklama
Do góry