reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@walczaca o szczescie Ja to podziwiam wszystkie mamy bliźniaków ....zawsze marzyłam o blizniaczkach ale niestety pozostaną to tylko marzenia . Zdaje sobie sprawę ile to trzeba siły i wytrwałości aby wychować dwa maleństwa w jednym czasie :yes: ja zaczynam mieć stresa czy dam radę...mój m zazwyczaj jest na weekendy ( taka ma pracę)a ja sama...młody do szkoły czyli lekcje itp. Pranie sprzątanie gotowanie , noworodek a ja sama:szok: będę musiała sobie dobrze czas zaplanować. A Tobie ktoś pomaga oprócz męża ?

@walczaca o szczescie Ja to podziwiam wszystkie mamy bliźniaków ....zawsze marzyłam o blizniaczkach ale niestety pozostaną to tylko marzenia . Zdaje sobie sprawę ile to trzeba siły i wytrwałości aby wychować dwa maleństwa w jednym czasie :yes: ja zaczynam mieć stresa czy dam radę...mój m zazwyczaj jest na weekendy ( taka ma pracę)a ja sama...młody do szkoły czyli lekcje itp. Pranie sprzątanie gotowanie , noworodek a ja sama:szok: będę musiała sobie dobrze czas zaplanować. A Tobie ktoś pomaga oprócz męża ?
Dasz radę, ja od samego powrotu ze szpitala z malymi do domu cale dnie sama. Maz urlopu wtedy nie wziął bo koniec roku byl, inwentury, rozliczanie klientów. Więc bylam sama z dziećmi. Nikogo nie chciałam bo nie chciałam rzadnych zbędnych rad. I tak jest do dzis od pon do pt od 8 do 18 jesteśmy we trójkę. A ja obiad, pranie, sprzątanie jestem w stanie zrobić. [emoji4] małych z nikim Jeszcze nie zostawiłam. Chyba ze z M w sobotę jak w domu jest lub jak z pracy wroci a ja jade wtedy zrobić większe zakupy. wiec i Ty sobie poradzisz [emoji8]

Dasz radę, ja od samego powrotu ze szpitala z malymi do domu cale dnie sama. Maz urlopu wtedy nie wziął bo koniec roku byl, inwentury, rozliczanie klientów. Więc bylam sama z dziećmi. Nikogo nie chciałam bo nie chciałam rzadnych zbędnych rad. I tak jest do dzis od pon do pt od 8 do 18 jesteśmy we trójkę. A ja obiad, pranie, sprzątanie jestem w stanie zrobić. [emoji4] małych z nikim Jeszcze nie zostawiłam. Chyba ze z M w sobotę jak w domu jest lub jak z pracy wroci a ja jade wtedy zrobić większe zakupy. wiec i Ty sobie poradzisz [emoji8]
Dziękuję za pocieszenie ... podziwiam i jak nie będę sobie radziła to będę pisała i Wy doświadczona mamusie maluchów będziecie mnie wspierać i udzielać złotych rad:) powiem szczerze ze przez 8 lat można dużo zapomnieć i nauka od Nowa obsługi niemowlaka :D

180 ml to strasznie dużo. Moja kilka razy tylko zjadła tyle a jest starsza. Je co 3-4 h 135 ml i to czasami się męczy. To masz małego żarłoka.
No to faktycznie Twoja je malutko w porównaniu z moją.Ale myślisz że jej wydzielać i dawać np 90-120 ml ? Będzie jadła wtedy pewnie co 3 godzinki jak nic.

Śliczna jest...i zawsze uśmiechnięta ❤
20181009_132233.jpg
Dziekuje .
@Sol z adoptowana babcia :)
20181009_115905.jpg

Załączniki

• 20181009_132233.jpg
    20181009_132233.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 489
  • 20181009_115905.jpg
    20181009_115905.jpg
    835,6 KB · Wyświetleń: 491