reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A może macie jakieś dobre pozycje dla takich dużych piersi i niestety troche obwisłych?:( Mam maść do piersi linomag ale nie jest napisane czy mam zmuwac do karmienia czy nie wiec zrywałam. Mysle o zakupów maltanu bo go sie nie zmywa?
Maltan bym zmywala bo zawiera cukier i może wywoływać drożdżycę. Ale jest bardzo skuteczny

reklama
Mam doła że nie dałam rady:( że się poddałam i wymusiłam tą cc. Oxy mnie złamała. Mój też mi powtarza, że najważniejsze że mamy zdrowe dziecko, ale gdzieś mi tam w głowie siedzi to jako porażka i nie daje spokoju:(
Dobra, już nie truję. Może jak dojdę do siebie fizycznie to mi minie.
To jest normalne odczucie ta tak mam do tej pory bo mi pomogli kleszczami i też praktycznie dziecko wyjeli.Kilka dni temu bratowa urodziła naturalnie 2 dziecko pierwsze cc i mówi że parla 3 razy pierwszy raz dziecko się obniżyło 2 wyszła główka A 3 parcie dzidzia już na zewnatrz...Ja myślę kurde A ja nie dałam rady i zaraz myślałam nad tym.
Wiadomo trzeba się cieszyć zdrowym dzieckiem ale gdzieś te myśli i wyrzuty w nas siedzą i tego nie da się wyprzeć z głowy także nie przejmuj się gadaniem" ciesz się że dziecko zdrowe i nie marudz" właśnie marudź wyrzuć to z siebie i wtedy poczujesz ulgę.

@Iskra_82 jeszcze Ci napisze że rak samo jak ty mialabym doła że skończyło sie cc jeśli bym je miała bo chcialam tego uniknąć tylko i wyłącznie dlatego żeby wrócić jak najszybciej po następna dzidzia.Niczym się nie przejmuj i te wyrzuty to normalne odczucie nas kobiet.

reklama
Do góry