misis188
Fanka BB :)
Chyba nie. Jasani odeszly wody a porod miala chyba wywolywany 3 dnu pozniejDziewczyny a czy nagłe odejście wód powoduje pojawienie się skurczy czy niekoniecznie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie. Jasani odeszly wody a porod miala chyba wywolywany 3 dnu pozniejDziewczyny a czy nagłe odejście wód powoduje pojawienie się skurczy czy niekoniecznie?
U mnie tak samo.A gdzie tam ..... ja chlusnełam w domu a skurcze sie pojawily za jakies 2 h
3 dni toż to dziecko mogło uschnąć.Chyba nie. Jasani odeszly wody a porod miala chyba wywolywany 3 dnu pozniej
Ja też bym chciała, bo pomału zaczynam się rozglądać za krzesełkiem do karmienia, ale to wydaje mi się lepszą opcjąWyślę Ci na messeger link
Masz racjie po odejsciu wód jest ileś godzin chyba 12 jak dobrze pamietam . Co innego jak wody sie sączą to moze trwac dlllllllugo3 dni toż to dziecko mogło uschnąć.
Już się dowiedziałam, że tak może być przez wysokie hcg.tak na tak mialam dopiero od miesiaca wzroslo do wlasciwego poziomu. na poczatku ciazy jest to mozliwe ze wpada sie w nadczynnosc. jesli nie leczysz tarczycy to koniecznie umow sie do endokrynologa zreszta jesli leczysz tez bo musi zredukowac dawke
3 dni toż to dziecko mogło uschnąć.
Z tego co slyszalam po msx 24h dziecko powinno sie urodzic. Wiecej czasu grozi powaznymi konsekwencjami.Masz racjie po odejsciu wód jest ileś godzin chyba 12 jak dobrze pamietam . Co innego jak wody sie sączą to moze trwac dlllllllugo
Sa mm, ktore podaje sie na rzadanie i nie musisz sie scisle trzymac godzin. Np Hipp jest wlasniw takim mlekiem. No albo mozesz od razu nauczyc ja, ze w nocy nie karmisz, ale to juz duzo trudniejsze. U nas mleko tez jest dwa razy i opakowanie 800g wystarcza na ok tydzien.Dziewczyny jestem coraz bliżej decyzji o wdrażaniu mm...
Dostała wczoraj na wieczór butlę i wypiła 130 ml (więcej nie chciała) i spała niemalże 5 godzin (przebudziła się dwa razy, by smoczek Jej podać). Potem to zjadła cycka nabrzmiałego i ... za godzinę obudziła się i wypiła drugiego nabrzmiałego od mleka...więc nie wiem kurna. Chyba Jej nie trzyma to mleko hm. Do rana już kiepsko spała.
Dziewczyny ze starszymi dziećmi co radzicie -co zrobić jak się obudzi w nocy nie będzie chciała smoczka a nie będzie pora karmienia? słyszałam, żeby wodę podać, ale Ona kiepsko wodę pije...
I pytanie na ile opakowanie mleka starcza? @Ewunka Wam jak schodzi z tą kaszką i dwoma karmieniami?