reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jak ja rodziłam to laska leżała dzień wcześniej od południa wody chlusnęły ja na drugi dzień urodziłam o 17 a ona jakoś w tym czasie miała cesarkę bo akcja się nie zaczęła i nie czekali dłużej

tak na tak mialam dopiero od miesiaca wzroslo do wlasciwego poziomu. na poczatku ciazy jest to mozliwe ze wpada sie w nadczynnosc. jesli nie leczysz tarczycy to koniecznie umow sie do endokrynologa zreszta jesli leczysz tez bo musi zredukowac dawke
Już się dowiedziałam, że tak może być przez wysokie hcg.

Dziewczyny jestem coraz bliżej decyzji o wdrażaniu mm...
Dostała wczoraj na wieczór butlę i wypiła 130 ml (więcej nie chciała) i spała niemalże 5 godzin (przebudziła się dwa razy, by smoczek Jej podać). Potem to zjadła cycka nabrzmiałego i ... za godzinę obudziła się i wypiła drugiego nabrzmiałego od mleka...więc nie wiem kurna. Chyba Jej nie trzyma to mleko hm. Do rana już kiepsko spała.
Dziewczyny ze starszymi dziećmi co radzicie -co zrobić jak się obudzi w nocy nie będzie chciała smoczka a nie będzie pora karmienia? słyszałam, żeby wodę podać, ale Ona kiepsko wodę pije...
I pytanie na ile opakowanie mleka starcza? @Ewunka Wam jak schodzi z tą kaszką i dwoma karmieniami?

reklama
Dziewczyny jestem coraz bliżej decyzji o wdrażaniu mm...
Dostała wczoraj na wieczór butlę i wypiła 130 ml (więcej nie chciała) i spała niemalże 5 godzin (przebudziła się dwa razy, by smoczek Jej podać). Potem to zjadła cycka nabrzmiałego i ... za godzinę obudziła się i wypiła drugiego nabrzmiałego od mleka...więc nie wiem kurna. Chyba Jej nie trzyma to mleko hm. Do rana już kiepsko spała.
Dziewczyny ze starszymi dziećmi co radzicie -co zrobić jak się obudzi w nocy nie będzie chciała smoczka a nie będzie pora karmienia? słyszałam, żeby wodę podać, ale Ona kiepsko wodę pije...
I pytanie na ile opakowanie mleka starcza? @Ewunka Wam jak schodzi z tą kaszką i dwoma karmieniami?
Sa mm, ktore podaje sie na rzadanie i nie musisz sie scisle trzymac godzin. Np Hipp jest wlasniw takim mlekiem. No albo mozesz od razu nauczyc ja, ze w nocy nie karmisz, ale to juz duzo trudniejsze. U nas mleko tez jest dwa razy i opakowanie 800g wystarcza na ok tydzien.

Do góry