reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny. Ja w nocy miałam skurcze. Już się cieszyłam że się zaczyna, ale okazało się że to tylko przepowiadające (choć dość mocne i częste). Dziś ktg w szpitalu, okazało się też że wody mi się sączą wiec zostawili mnie w szpitalu:-( :(. Dostałam antybiotyk, izolatkę koło porodówki i mam czekać:ninja2:. A tu akcji ani widu ani słychu. Nie wiem jak tu przeżyje bez moich 10 poduszek do spania. Ach...
Jak juz wody to moze cos sie zaczyna i ta akcja w nocy...

reklama
Cześć dziewczyny. Ja w nocy miałam skurcze. Już się cieszyłam że się zaczyna, ale okazało się że to tylko przepowiadające (choć dość mocne i częste). Dziś ktg w szpitalu, okazało się też że wody mi się sączą wiec zostawili mnie w szpitalu:-( :(. Dostałam antybiotyk, izolatkę koło porodówki i mam czekać:ninja2:. A tu akcji ani widu ani słychu. Nie wiem jak tu przeżyje bez moich 10 poduszek do spania. Ach...
Dasz rade !!!! Wyspij sie dziś bo spotkanie blisko .

Dobry wieczór u nas wszystko dobrze nasz maluszek ma już ponad 4 cm nie chciał dać się zmierzyć jest wszystko dobrze prawdopodobnie jest to mój wymarzony synek według usg mamy 11+1 a wgl @ 10+5 serduszko pięknie bije ładnie się ruszał machał rączkami i słyszeliśmy te piękne serduszko jak pięknie bije attachFull898470 aż łzy mi poleciały i mężowi tez mamy łożysko przodujace na przedniej ścianie macicy mam się tym nie martwić tylko nie dziwigac oszczędzać się i zero sexu bo mógłby wywołać krwawienie z łożyska ,życzę każdej tak pięknych widoków jestem najszczęśliwsza kobieta na ziemi nosze pod sercem piękny cud o który walczyłam tyle lat nie ważne są te lata ile łez wylanych i pieniędzy wydanych dla takich chwil jak dziisaj warto walczyć każdej z was zostanie to odpłacone wiara i spokój przedewszystkim jak łzy mi leciały z szczęścia to mój małych bardziej się ruszał wiec nie chce aby mama płakała attachFull898469

Załączniki

• upload_2018-9-15_21-10-49.png
    upload_2018-9-15_21-10-49.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 58
  • upload_2018-9-15_21-10-49.png
    upload_2018-9-15_21-10-49.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 56

To miałyśmy podobne noce, ja tak z wtorku na środę wylądowałam w szpitalu, też myślałam że się zaczęło, jednak powrót do domu, też tylko przepowiadajace, a bolało jak cholera, na ktg 0 :-) trzymam za Was kciuki! :-* dacie radę, informuj Nas jak tam sytuacja! :-)

PS to wysokie afi jak na sączące wody, mnie wyszło koło 8

reklama
Do góry