reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny. Ja w nocy miałam skurcze. Już się cieszyłam że się zaczyna, ale okazało się że to tylko przepowiadające (choć dość mocne i częste). Dziś ktg w szpitalu, okazało się też że wody mi się sączą wiec zostawili mnie w szpitalu:-( :(. Dostałam antybiotyk, izolatkę koło porodówki i mam czekać:ninja2:. A tu akcji ani widu ani słychu. Nie wiem jak tu przeżyje bez moich 10 poduszek do spania. Ach...
Jak juz wody to moze cos sie zaczyna i ta akcja w nocy...

reklama
Cześć dziewczyny. Ja w nocy miałam skurcze. Już się cieszyłam że się zaczyna, ale okazało się że to tylko przepowiadające (choć dość mocne i częste). Dziś ktg w szpitalu, okazało się też że wody mi się sączą wiec zostawili mnie w szpitalu:-( :(. Dostałam antybiotyk, izolatkę koło porodówki i mam czekać:ninja2:. A tu akcji ani widu ani słychu. Nie wiem jak tu przeżyje bez moich 10 poduszek do spania. Ach...
Dasz rade !!!! Wyspij sie dziś bo spotkanie blisko .

Dobry wieczór u nas wszystko dobrze nasz maluszek ma już ponad 4 cm nie chciał dać się zmierzyć jest wszystko dobrze prawdopodobnie jest to mój wymarzony synek według usg mamy 11+1 a wgl @ 10+5 serduszko pięknie bije ładnie się ruszał machał rączkami i słyszeliśmy te piękne serduszko jak pięknie bije attachFull898470 aż łzy mi poleciały i mężowi tez mamy łożysko przodujace na przedniej ścianie macicy mam się tym nie martwić tylko nie dziwigac oszczędzać się i zero sexu bo mógłby wywołać krwawienie z łożyska ,życzę każdej tak pięknych widoków jestem najszczęśliwsza kobieta na ziemi nosze pod sercem piękny cud o który walczyłam tyle lat nie ważne są te lata ile łez wylanych i pieniędzy wydanych dla takich chwil jak dziisaj warto walczyć każdej z was zostanie to odpłacone wiara i spokój przedewszystkim jak łzy mi leciały z szczęścia to mój małych bardziej się ruszał wiec nie chce aby mama płakała attachFull898469

Załączniki

• upload_2018-9-15_21-10-49.png
    upload_2018-9-15_21-10-49.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 54
  • upload_2018-9-15_21-10-49.png
    upload_2018-9-15_21-10-49.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 52

To miałyśmy podobne noce, ja tak z wtorku na środę wylądowałam w szpitalu, też myślałam że się zaczęło, jednak powrót do domu, też tylko przepowiadajace, a bolało jak cholera, na ktg 0 :-) trzymam za Was kciuki! :-* dacie radę, informuj Nas jak tam sytuacja! :-)

PS to wysokie afi jak na sączące wody, mnie wyszło koło 8

reklama
Do góry