adunnnia90
Fanka BB :)
Ja mam dokładnie ten model. Link do: Krzesełko do karmienia CAM Świat dziecka SmartyA jak to się nazywa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dokładnie ten model. Link do: Krzesełko do karmienia CAM Świat dziecka SmartyA jak to się nazywa?
Ja równe 6 tyg potem odrazu @...Dziewczyny a jak dlugo plamilyscie po cc?u mnie 4 tygodnie po i dalej plamie. Juz mysle ze koniec i zas.
Dzięki przemyśle takie cośJa mam dokładnie ten model. Link do: Krzesełko do karmienia CAM Świat dziecka Smarty
Masz takie same krzesła jak ja z ta różnica ze ja mam czerwone a nie dra sie od tego fotelika? widzialam ze masz coś położone- to jest cos antyposluzgowego czy zwykla jakas podusia? martwie sie ze ta skórka z krzesła moze się przetrzeć.... wypowiedz sięJa mam dokładnie ten model. Link do: Krzesełko do karmienia CAM Świat dziecka Smarty
Nic sie nie dzieje na oparciu od fotelika jest miękki pokrowiec a pod spodem mam zwykła poduszkę. To krzesełko jest montowane na pasy o oparcie od krzesła, i osobne na spód pasy. Ja naprawde mige polecić. Mam tyle samo. Miejsca w pomieszeniu ile miałam [emoji4], i wszedzie naprawdę je biorę. Pasuja na kazde krzesło. I bratowa zmieniła teraz zwykle krzesło do karmienia które miala na takie wlasnie i mowi rewelacja.Masz takie same krzesła jak ja z ta różnica ze ja mam czerwone a nie dra sie od tego fotelika? widzialam ze masz coś położone- to jest cos antyposluzgowego czy zwykla jakas podusia? martwie sie ze ta skórka z krzesła moze się przetrzeć.... wypowiedz się
Dziewczyny a jak dlugo plamilyscie po cc?u mnie 4 tygodnie po i dalej plamie. Juz mysle ze koniec i zas.
Nie ma jeszcze...Dziewczyny i teraz znowu w Lidlu będą ubranka te dwupaki po 10 zł a może nawet już dziś są warto je kupić. mój Hubcio nosi rozmiar 62 a czasem obieram mu te lidlowskie body albo spodenki i one są w rozmiarze 62/68 I w cale jakieś wielkie nie są a gatunkowo są super
To chyba za tydzien bo wczoraj ogladalan.ofertyNie ma jeszcze...