reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jak dlugo po porodzie wasze nogi doszly do siebie? chodzi o opuchlizne jak szybko zeszla? nie ma jakoś opuchnietych zeby bylo widac ale w stare bity sie nie mieszcze wiec cos się zwiększyły:) musze buty na jesień zamówić i mam problem

U mnie stopy bardzo szybko wróciły do poprzedniego stanu, po około 3-4 dniach, buty noszę te same co przed ciążà. Ale mi w ciazy bardzo malutko napuchły.

reklama
ja nie sypiam bo ułożyć sie nie mogę a to oddychać nie mogę bo mi kopie przepone albo coś ugniata. A gdzie tu do końca miesiąca.... brzuch nisko a mały w kanale siedzi bo tak to czuje. W poniedziałek wizyta jeśli do tego czasu nie urodze.... dotrwać:D
Ja w nocy pozycję zmieniam chyba milion razy:rofl2: i ciągle mi niewygodnie. Jak już zasnę to na siku się budzę i tak w kółko. Czop odszedł a brzuch tylko trochę opadł. Młody nie chce iść w stronę światła:rolleyes:.

Ja w nocy pozycję zmieniam chyba milion razy:rofl2: i ciągle mi niewygodnie. Jak już zasnę to na siku się budzę i tak w kółko. Czop odszedł a brzuch tylko trochę opadł. Młody nie chce iść w stronę światła:rolleyes:.
Ja tylko na lewym boku. na plecach nie mogę oddychać na prawym mnie coś ciagnie... niech jeszcze tydzień posiedzi i już wychodzi bo oszaleje. A po schodach to mnie nawet żółw przescignie !!

Ja tylko na lewym boku. na plecach nie mogę oddychać na prawym mnie coś ciagnie... niech jeszcze tydzień posiedzi i już wychodzi bo oszaleje. A po schodach to mnie nawet żółw przescignie !!
Ja na plecach nie mogę więc się kręcę z lewego na prawy, aż Mój się zrywa że z łóżka spadam:-D. Schodów nie mam, ale jutro może pojadę gdzieś na bloki. Może to coś pomoże, bo przy myciu okien się tylko spociłam:rolleyes:.

Ja na plecach nie mogę więc się kręcę z lewego na prawy, aż Mój się zrywa że z łóżka spadam:-D. Schodów nie mam, ale jutro może pojadę gdzieś na bloki. Może to coś pomoże, bo przy myciu okien się tylko spociłam:rolleyes:.

Też się kręcę niemiłosiernie, plecy, bok lewy, prawy, od nowa :-D i tak jak wcześniej raz może zdarzyło mi się z trakcie nocy iść siku, tak teraz ze 3 minimum :p no ja się zdziwiłam pozytywnie, bo na 5 piętro weszłam z zadyszką, ale bez odpoczynku :-D a potem jeszcze posprzątałam heh

Dziewczyny jak dlugo po porodzie wasze nogi doszly do siebie? chodzi o opuchlizne jak szybko zeszla? nie ma jakoś opuchnietych zeby bylo widac ale w stare bity sie nie mieszcze wiec cos się zwiększyły:) musze buty na jesień zamówić i mam problem

Ja w ogóle nie byłam opuchnięta. [emoji6]Miałam cc. W ciąży coś lekko spuchnięta byłam ale urodziłam i wszystko ze mnie zeszło momentalnie

reklama
Dziewczyny a mam pytanie w zwiazku z moim synkiem. Bo wiecie ze on nie spi w dzien i jest wyk ale sie zastanawian czy jest taka możliwość ze mimo iz przybiera na wadze, ja man dużo pokarmu i karmimy tylko moim mlekiem to on jest głodny? Bo ja juz nie mam sily i nie wiem o co mu chodzi. Bidok jest tak spiacy ze szok a spać nie moze:( dzis pojechaliśmy do galerii bo chciałam ciuch na chrzciny kupic. Przed wyjazdem siedziak na cycu, ze soba wzięłam gdzies 80 ml odcuagnuetego i trza bylo spieprzac po godzinie i w aucie dac cycka bo tak krzyczal

Do góry