reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana a gdzie go kupowalas? Byly u nas w tesco takie fajne eko naturalne soki w szklanych butelkach, bez cukru, 100% soku z zurawiny. Bylam dzis i kurcze nie ma. A wyszly mi w dzisiejszym moczu pojedyncze bakterie [emoji52]

Ja kupowałam w sklepie ze zdrową żywnością. Najbardziej ufałam takim sokom, ale zdarzało mi się też kupić w Biedronce (na stanowisku z produktami "bio"), ale od jakiegoś czasu już ich nie widziałam.

reklama
Dziewczyny czy ktoś suplementował żelazo u dzieciaczków? Jeżeli tak to jakie dawki i jak długo? Nie było potem problemów z kupą u Maluszka? My musimy podawać
Ja dawalam nie pamiętam teraz nazwy ale odstawiłam bo właśnie mialam problem z kupą. Mam go w domu to mogę Ci jutro sprawdzić jeśli jeszcze potrzebujesz napisz do mnie na massenger.

Kurcze nie wiem co Ci powiedziec.
Ja wielkrotnie slyszalam, ze niedobr zelaza u takich maluchow to bzdura i ze suplementacja zelazem jest tak popularna glownie w Pl. Sama o to pytalam, bo mojemu prawie poltorarocznemu dziecku nikt nigfy morfologii nie zrobil i jak chcialam na wlasna reke to zbadac to mi pediatra w glowe puknela, ze skoro widze, ze z dzieckiem jest ok, rosnie, nie choruje, to po co wymyslam...
Tak, ja robiłam nawet poziom zelaza po czym słyszałam ze to badanie bezsensu, bo żelazo u dziecka magazynuje się w szpiku kostnym

@Barburka I Twoja moja prześcignęła :-) chyba wyjdzie, że jednak tego skypa sobie zainstalujemy i będziemy rodzić razem hehe :-D grunt że wszystko dobrze. Co do Twoich pytań, to nie wiem :-\ więc tu Ci nie pomogę. Ja w ogóle mam dziś jakiś slaby dzień, młoda też ledwo się rusza :-\

Witajcie Mamy! :) My juz po wizycie. Anastazja wazy 3072 i lekarz mówi ze ładnie :) główka w dole, szyjka zamknięta ale sie skraca. Pobrał GBS i wynik za tydzień. Mam jeździć od następnego tyg. Na ktg 1 raz w tygodniu. Mam pytanie - czy jak pojadę do szpitala i powiem ze lekarz zalecił to to cokolwiek kosztuje? Żadnego skierowania nie mam... a i mam infekcje i zalecił gynalgin. Nie wiem czy gdzies mi nie mignęło ze w ciąży nie można, orientujecie sie?:confused:
Gynalgin stosowałam w ciąży.

reklama
Witajcie Mamy! :) My juz po wizycie. Anastazja wazy 3072 i lekarz mówi ze ładnie :) główka w dole, szyjka zamknięta ale sie skraca. Pobrał GBS i wynik za tydzień. Mam jeździć od następnego tyg. Na ktg 1 raz w tygodniu. Mam pytanie - czy jak pojadę do szpitala i powiem ze lekarz zalecił to to cokolwiek kosztuje? Żadnego skierowania nie mam... a i mam infekcje i zalecił gynalgin. Nie wiem czy gdzies mi nie mignęło ze w ciąży nie można, orientujecie sie?:confused:
zadzwoń i sie umów bo to na godziny jest :) ładnie rosnie księżniczka:)

Do góry