reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana a gdzie go kupowalas? Byly u nas w tesco takie fajne eko naturalne soki w szklanych butelkach, bez cukru, 100% soku z zurawiny. Bylam dzis i kurcze nie ma. A wyszly mi w dzisiejszym moczu pojedyncze bakterie [emoji52]

Ja kupowałam w sklepie ze zdrową żywnością. Najbardziej ufałam takim sokom, ale zdarzało mi się też kupić w Biedronce (na stanowisku z produktami "bio"), ale od jakiegoś czasu już ich nie widziałam.

reklama
Dziewczyny czy ktoś suplementował żelazo u dzieciaczków? Jeżeli tak to jakie dawki i jak długo? Nie było potem problemów z kupą u Maluszka? My musimy podawać
Ja dawalam nie pamiętam teraz nazwy ale odstawiłam bo właśnie mialam problem z kupą. Mam go w domu to mogę Ci jutro sprawdzić jeśli jeszcze potrzebujesz napisz do mnie na massenger.

Kurcze nie wiem co Ci powiedziec.
Ja wielkrotnie slyszalam, ze niedobr zelaza u takich maluchow to bzdura i ze suplementacja zelazem jest tak popularna glownie w Pl. Sama o to pytalam, bo mojemu prawie poltorarocznemu dziecku nikt nigfy morfologii nie zrobil i jak chcialam na wlasna reke to zbadac to mi pediatra w glowe puknela, ze skoro widze, ze z dzieckiem jest ok, rosnie, nie choruje, to po co wymyslam...
Tak, ja robiłam nawet poziom zelaza po czym słyszałam ze to badanie bezsensu, bo żelazo u dziecka magazynuje się w szpiku kostnym

@Barburka I Twoja moja prześcignęła :-) chyba wyjdzie, że jednak tego skypa sobie zainstalujemy i będziemy rodzić razem hehe :-D grunt że wszystko dobrze. Co do Twoich pytań, to nie wiem :-\ więc tu Ci nie pomogę. Ja w ogóle mam dziś jakiś slaby dzień, młoda też ledwo się rusza :-\

Witajcie Mamy! :) My juz po wizycie. Anastazja wazy 3072 i lekarz mówi ze ładnie :) główka w dole, szyjka zamknięta ale sie skraca. Pobrał GBS i wynik za tydzień. Mam jeździć od następnego tyg. Na ktg 1 raz w tygodniu. Mam pytanie - czy jak pojadę do szpitala i powiem ze lekarz zalecił to to cokolwiek kosztuje? Żadnego skierowania nie mam... a i mam infekcje i zalecił gynalgin. Nie wiem czy gdzies mi nie mignęło ze w ciąży nie można, orientujecie sie?:confused:
Gynalgin stosowałam w ciąży.

reklama
Witajcie Mamy! :) My juz po wizycie. Anastazja wazy 3072 i lekarz mówi ze ładnie :) główka w dole, szyjka zamknięta ale sie skraca. Pobrał GBS i wynik za tydzień. Mam jeździć od następnego tyg. Na ktg 1 raz w tygodniu. Mam pytanie - czy jak pojadę do szpitala i powiem ze lekarz zalecił to to cokolwiek kosztuje? Żadnego skierowania nie mam... a i mam infekcje i zalecił gynalgin. Nie wiem czy gdzies mi nie mignęło ze w ciąży nie można, orientujecie sie?:confused:
zadzwoń i sie umów bo to na godziny jest :) ładnie rosnie księżniczka:)

Do góry