gosia321
Fanka BB :)
[emoji44][emoji44][emoji44] o Boze tak mi przykro [emoji24][emoji24][emoji24]@gosia321 już nie muszę... Okazało się wczoraj że serduszko nie bije od 2tyg [emoji45]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji44][emoji44][emoji44] o Boze tak mi przykro [emoji24][emoji24][emoji24]@gosia321 już nie muszę... Okazało się wczoraj że serduszko nie bije od 2tyg [emoji45]
Jezu strasznie mi przykro@gosia321 już nie muszę... Okazało się wczoraj że serduszko nie bije od 2tyg [emoji45]
Jedz do lekarza. Mi ginekolog rozpisal leki ktore moge brac w ciazy i sa bezpieczne. Nie zaszkodzisz maluszkowi a po co masz sie meczycDzień dobry dziewczyny mam takie pytanie trochę się przeziębiłam mam lekki kaszel i w klatce piersiowej boli tak jak przy oskrzelach jak narazie robię cały czas inchalacje myślicie ,ze powinnam jechać do lekarza i czy dostanę jakiś antybiotyk i czy te przeziębienie nie zaszkodzi dziecku jestem w 9tc+ 5 boje się ze coś może się dziecku stać
Ale mam jechać do rodzinnej czy do swojego ginekologa tu jest właśnie zagadka ?Jedz do lekarza. Mi ginekolog rozpisal leki ktore moge brac w ciazy i sa bezpieczne. Nie zaszkodzisz maluszkowi a po co masz sie meczyc
Kończy 3 tydzień. Wczoraj dokonał się mały postęp, zasnęła na godzinęA od jak dawna chodzi?
Alw po co do ginekologa? Z przeziebieniem?Ale mam jechać do rodzinnej czy do swojego ginekologa tu jest właśnie zagadka ?
Bedzie coraz lepiej, zobaczysz. 3tyg to krotko dla takiego malucha. Musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji i nowego rytmu. Trzymam kciuki!Kończy 3 tydzień. Wczoraj dokonał się mały postęp, zasnęła na godzinę
Mam nadzieję, że to nie był tylko jeden dzień.