reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A jak dlugo je nosilaa i po jakim czasiw przeszlo? Jak dalam dzis lisc kapustt na to to super bylo uczucie takiej ulgi ale to bylo chwilowe. Tyle dobrze ze mnie to nie boli
Musisz tego liscia najpierw walnac tluczkiem zeby troche soku puscil. Ja trzymalam z 20min, potem zmienialam na nowy, chlodny i tak w sumie ok godziny przed snem i rano bylo juz praktycznie ok.

reklama
Musisz tego liscia najpierw walnac tluczkiem zeby troche soku puscil. Ja trzymalam z 20min, potem zmienialam na nowy, chlodny i tak w sumie ok godziny przed snem i rano bylo juz praktycznie ok.
Potraktowalam go tluczkiem. Bede dzis ci chwila zmieniac liście w takim razie. Wczoraj od wieczora przystawialam go tylko do tej piersi bo wyczytalam zeby często do niej przykladac to ta druga myslalam ze mi w nocy wybuchnie. A potem jak dalam Hubciowi ja to po prostu z niej sikalo

dziewczyny postanowiłam powoli zacząć kupować ciuszki dla dzidzi - jaki rozmiar dla dzidzi po porodzie barłyście dziś oglądałam te 50 to strasznie mini malusie chyba 56 od razu kupować?
Ja kupowalam od 56 ale urodzilam sporego dzieciaka - 57 cm i 3980 - ale wychodziłam z założenia że zawsze można dokupić [emoji6]

Baby a jak radzilyscie soboe.z z zatkanymi.kanalilami? Na prawej piersi mam takiw.stwardnienie gdzies o.średnicy 3.cm. przystawiam.czesciej Hubcia.do niej, maaowalam.pod prysznicem,.teraz laze z liściem kapusty. To jest.ciepłe i zaczerwienione
Odciagalam laktatorem prawie non stop bo jestem kpi i do doby zawsze schodziło. Prysznic też brałam. Postaraj się trochę odprężyć i nie skupiać się na tym za mocno - szybciej zejdzie [emoji5]

Dziewczyny po cc jak długo krwawiłyście?? Ja miałam przerwę a teraz znowu... To zaraz 6 tygodni :-/
Moja gin mi powiedziala, ze max 3tyg. Pozniej kazde krwawienie powinno byc skontrolowane. U mnie po niecalych 2tyg sie skonczylo.
Po 6tyg to teoretycznie moglby byc juz okres... Ja bym sie do gin umowila. I tak powinnas po 6tyg miec wizyte kontrolna.

Odciagalam laktatorem prawie non stop bo jestem kpi i do doby zawsze schodziło. Prysznic też brałam. Postaraj się trochę odprężyć i nie skupiać się na tym za mocno - szybciej zejdzie [emoji5]
Jak podpoelam laktator to nic z niegi nie lecialo.
Kochane a wasze dzieci tez kiepsko śpią? Hubcio potrafi od 11 nie spać tak.jak dzis i dalej walczy a w nocy tez super nie spi

reklama
Potraktowalam go tluczkiem. Bede dzis ci chwila zmieniac liście w takim razie. Wczoraj od wieczora przystawialam go tylko do tej piersi bo wyczytalam zeby często do niej przykladac to ta druga myslalam ze mi w nocy wybuchnie. A potem jak dalam Hubciowi ja to po prostu z niej sikalo

A spróbuj zimne i gorące okłady na zmianę. I jak masz dużo mleka to odciągaj laktatorem i zamróz na później. Żebyś się noe nabawiła zapalenia piersi.

Do góry