Ewunka
Fanka BB :)
Ty tez tak długoJa równe 6tyg i potem odrazu @
Ja za to po odstawieniu kp po 3 m jak dostałam okresu t mimo antykoncepcji krwawiłam 4 miesiace ( hormony.mi zeswirowały)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty tez tak długoJa równe 6tyg i potem odrazu @
Ja miałam jeden 4 miesięczny......Za to teraz narazie jeden okres miałam tylko
Mi lekarz mówił ze po ciąży bliźniaczej tak moze byc ze wiecej krwawienia bo macica byka większa niz w ciazy pojedynczej i dłużej dochodzi do siebieMam wizytę w najbliższym tygodniu
@ może być przy karmieniu odrazu na początku jesteś ponoć super płodna uważajOj to bardzo różnie widzę z tymi plamieniami i @ poczekam w takim razie na wizytę i zobaczymy co tam że mną. Z tym że ja nadal karmię to chyba na @ za wcześnie
Siedzieć siedzi ale sama nie siada [emoji848][emoji12]Ja miałam jeden 4 miesięczny......
I teraz mam 1 co 3 miesiące antyki biore 3 op 7 dni przerwy i 3 op
Jak tam Zosienka ? Siedzi ?
Hi hi hi sie nauczySiedzieć siedzi ale sama nie siada [emoji848][emoji12]
Filip tak od dwoch dni zaczął sam siadać co chwila i teraz tak co chwilę kombinuje bo inaczej nie chce sie bawić a Oliwi jak sie uda to sama usiądzie ale to 2 podejscja na dzien.Siedzieć siedzi ale sama nie siada [emoji848][emoji12]
Sliczniochy moje !!!!!Filip tak od dwoch dni zaczął sam siadać co chwila i teraz tak co chwilę kombinuje bo inaczej nie chce sie bawić a Oliwi jak sie uda to sama usiądzie ale to 2 podejscja na dzien. Zobacz załącznik 893882Zobacz załącznik 893883Zobacz załącznik 893884
Filip juz stanie próbuje wcześniej niz śniadanie chyba chce narzeczonej dorównać [emoji173] [emoji4] [emoji2]Sliczniochy moje !!!!!
Marcelina jak odkryła ze umie siadac to wszystko w tej pozycji - nawet spała hi hi hi
Teraz trening stania odstawia ....