reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mam ten sam problem, Tosia jest zafiksowana na cyca i koniec, z butli nie chce pic za zadne skarby, kupilam butelke "ostatniej szansy" i tez nie chce Link do: MIMIJUMI Butelka dla niemowląt 240 ml
Niby fajnie ale jak trzeba gdzies wyjsc to stres ze dziecko glodne i nikt poza mną nie nakarmi
Matko jaka droga ....
Moja nie chciala pic z niekapka otwierała buzie i wyplowała albo wogole nie chciała .Czas czas i sryljon podejść i załapie .

Matko jaka droga ....
Moja nie chciala pic z niekapka otwierała buzie i wyplowała albo wogole nie chciała .Czas czas i sryljon podejść i załapie .
No taka mam nadzieję ze w koncu zalapie... cena kosmos ale po wyprobowaniu sryliona innych butli i smoczkow w akcie desperacji kupilam i niestety tez fiasko...moze ciut lepiej jej idzie niz z innych ale zachwycona butla nie jest za to cycusia uwielbia, cyc jest dobry na wszystko: glod, smutek, bol brzuszka, zmęczenie

No taka mam nadzieję ze w koncu zalapie... cena kosmos ale po wyprobowaniu sryliona innych butli i smoczkow w akcie desperacji kupilam i niestety tez fiasko...moze ciut lepiej jej idzie niz z innych ale zachwycona butla nie jest za to cycusia uwielbia, cyc jest dobry na wszystko: glod, smutek, bol brzuszka, zmęczenie
Cyc to cyc nie ma co ukrywac .
Ale mysle ze Twoja systematyczność przyniesie skutek.
Chcesz ja odstawić czy poprostu by jadla czasem z butli Twoje lub mm?

reklama
Do góry