reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chciałabym móc powiedzieć to samo :-) mnie dopada stres... w tej chwili to boję się chyba wszystkiego :/ do tego dochodzą okropne sny :/
Nie bój żaby [emoji13] traktuj poród jak nagrodę, w końcu wygrałyśmy walkę, a poród to tylko spełnienie naszych marzeń i modlitw.

Uwierz, że nawet tak traumatyczny poród jaki ja miałam już poszedł w zapomnienie. Teraz tylko modlę się, aby nie było powtórki przy kolejnej ciąży. [emoji120]

reklama
Nie bój żaby [emoji13] traktuj poród jak nagrodę, w końcu wygrałyśmy walkę, a poród to tylko spełnienie naszych marzeń i modlitw.

Uwierz, że nawet tak traumatyczny poród jaki ja miałam już poszedł w zapomnienie. Teraz tylko modlę się, aby nie było powtórki przy kolejnej ciąży. [emoji120]
Zgodze się z Tobą .
Ja po tygodniu mogłam rodzici znów jakby mi dali druga taka Marceline .
Bol naprawdę szybko sie zapomina .

Ma Ci byc wygodnie :D

Mam juz 3 inne .
Rozlegulowały mi sie hormony skacza jak wsciekłe .Co miesiac mam kontrole u ginusia i krew .Ponic dochodze do siebie . Torbiel malutka nie rośnie . .
Ja ćpałam strasznie duzo progesteronu na poczatku ciąży i po ponoc z tego powodu.
Jutro znow usg i krew bede brac 2 opakowanie tego samego bo juz jest lepiej .
1 opakowanie brałam to co Ty ale one sa słabiutkie - mozna he brac nawet karmiąc piersia.
Potem jasmine a teraz jakis inne nie pamietam nazwy .
Tak wiem, ze slabe, ale u mnie dzialaja. Ja yasmine bralam kiedys lata temu. Proponowala mi teraz inne, ale nie chce zmieniac skoro dzialaja.

No i super postawa :-) już się biorę w garść [emoji106]

Hospital General de Cataluña pod Barcelona hihi [emoji3]
Bratowa rodzila w Profamili - warunki jak w hotelu, super jedzenie, ale np znieczulenienjej zle podali i ja bolalo.

Aaaaa - myslałam, ze właśnie w Profamilii :) bo ja właśnie tam i mnie zmartwiałas tym znieczuleniem [emoji46][emoji46][emoji46][emoji85]

reklama
Ale urodzila naturalnie, mimo ze wrozyli cc. Ale ja pewnie tez wybralabym profamilie choc nie wiem jak tam jest z neonatologia...

Właśnie rozbudowali oddział i jest podobno bardzo dobra opieka neonatologiczna. Ja muszę mieć cc, wiec na SN nie liczę i właśnie tego znieczulenia się boje najbardziej chyba. Aaaa i jeszcze cewnikowania przed znieczuleniem ....

Do góry