reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chciałabym móc powiedzieć to samo :-) mnie dopada stres... w tej chwili to boję się chyba wszystkiego :/ do tego dochodzą okropne sny :/
Ej ale to normalne, ze sie stresujesz. Ale postaraj sie pozytywnie nastawic. Ja jechalam do porodu myslac tylko o tym, ze w koncu spelnia sie moje marzenie, w koncu moja corcia bedzie ze mna. Bardzo mi to pomoglo, bylam naprawde bardzo spokojna [emoji4]

reklama
Ej ale to normalne, ze sie stresujesz. Ale postaraj sie pozytywnie nastawic. Ja jechalam do porodu myslac tylko o tym, ze w koncu spelnia sie moje marzenie, w koncu moja corcia bedzie ze mna. Bardzo mi to pomoglo, bylam naprawde bardzo spokojna [emoji4]
Staram się myśleć pozytywnie :-) Mam nadzieję że to chwilowe i jakoś się ogarnę

Ja jestem w 32 tc i mój właśnie przestał wyglądać jak mały palec [emoji14]
To jak mały zacznie wygladac jak duzy to znaczy że doszlas do max:D.
Ja duuuuzo spacerowalam w ciąży nie wiem czy to miało wpływ ale stopy bardzo mi nie puchly ( wiadomo pod koniec dnia i rano jak wstalam były opuchniete bez szalu )
Ja do 30 tc robiłam 10 km dziennie potem Marcelina zaczela straszyc ze wyjdzie wuez zmnielszyli mi limit do 5 km . Potem zaczelam puchnac strasznie ale w brzuchu myslałam ze mi rozerwie był goracy i co rano 1 cm wiecej w obwodzie ( wyłam do ksiezyca jak miałam wbic tam hepatyne) wody zaczelo mi strasznie przybywac az zalałam panele :Di wyskoczyl moj cud :)
Mocz nogi w zimnej wodzie tylko nie z sola bo podnosi cienienie .I nozki w gore :)

A mogę zadać osobiste pytanie?? Długo się krwawi po cc?? Ja miałam zawsze bardzo obfite miesiączki i mnie to przeraża :/
A tak widziałam,że są jednorazowe i wielo. To też zamowie te z możliwością prania. Dziękuję :-)
Ja miałam najpierw sn i potem cc jak wychodziłam ze szpitala z małą po 10 dniach jyz tylko plamiłam. 3 dni bylo tego duzo a potem jak obfity okres .
Za to potem ....
Po 3 miesiacach dostalam okres 30 dni krwotoku - tampon wystarczał na 30 minut ....
Mimo ze od 1 dnia okresu biore antyki .
Dzis zaczynam 4 opakowanie i nadal krwawie .....:szok: juz tak lekko ale mam dość .

Ja tak samo. W chwili przyjęcia zero stresu[emoji4]

To jak mały zacznie wygladac jak duzy to znaczy że doszlas do max:D.
Ja duuuuzo spacerowalam w ciąży nie wiem czy to miało wpływ ale stopy bardzo mi nie puchly ( wiadomo pod koniec dnia i rano jak wstalam były opuchniete bez szalu )
Ja do 30 tc robiłam 10 km dziennie potem Marcelina zaczela straszyc ze wyjdzie wuez zmnielszyli mi limit do 5 km . Potem zaczelam puchnac strasznie ale w brzuchu myslałam ze mi rozerwie był goracy i co rano 1 cm wiecej w obwodzie ( wyłam do ksiezyca jak miałam wbic tam hepatyne) wody zaczelo mi strasznie przybywac az zalałam panele :Di wyskoczyl moj cud :)
Mocz nogi w zimnej wodzie tylko nie z sola bo podnosi cienienie .I nozki w gore :)
Piekny opis :-) ja też cały czas staram się być aktywna, chodzę sporo jednak obecnie pogoda mnie dobija [emoji14] tylko po informacji o szyjce na chwile przystopowałam,ale teraz wróciłam do normy.
W tym tygodniu biorę się za pranie, no i czekają mnie jeszcze dwa wesela. W tym tygodniu i w następnym :-D zamierzam jeszcze uczestniczyć w tych imprezach :-))

reklama
Ja miałam najpierw sn i potem cc jak wychodziłam ze szpitala z małą po 10 dniach jyz tylko plamiłam. 3 dni bylo tego duzo a potem jak obfity okres .
Za to potem ....
Po 3 miesiacach dostalam okres 30 dni krwotoku - tampon wystarczał na 30 minut ....
Mimo ze od 1 dnia okresu biore antyki .
Dzis zaczynam 4 opakowanie i nadal krwawie .....:szok: juz tak lekko ale mam dość .
O rety. Ja zawsze miałam meeega obfite i po 7-8 dni. Po pierwszej stymulacji sporo mi się poprawiło. Lekarze mówili że po ciąży i porodzie i jest szansa że okres się skróci i zmniejszy intensywność. Taką mam nadzieję. Jak wyjdę do domu i zacznę tak mega krwawić z dwójką niemowlaków to ja nie wyjdę z prysznica a dzieci mąż będzie ogarniał :-)

Do góry