reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chciałabym móc powiedzieć to samo :-) mnie dopada stres... w tej chwili to boję się chyba wszystkiego :/ do tego dochodzą okropne sny :/
Nie bój żaby [emoji13] traktuj poród jak nagrodę, w końcu wygrałyśmy walkę, a poród to tylko spełnienie naszych marzeń i modlitw.

Uwierz, że nawet tak traumatyczny poród jaki ja miałam już poszedł w zapomnienie. Teraz tylko modlę się, aby nie było powtórki przy kolejnej ciąży. [emoji120]

reklama
Nie bój żaby [emoji13] traktuj poród jak nagrodę, w końcu wygrałyśmy walkę, a poród to tylko spełnienie naszych marzeń i modlitw.

Uwierz, że nawet tak traumatyczny poród jaki ja miałam już poszedł w zapomnienie. Teraz tylko modlę się, aby nie było powtórki przy kolejnej ciąży. [emoji120]
Zgodze się z Tobą .
Ja po tygodniu mogłam rodzici znów jakby mi dali druga taka Marceline .
Bol naprawdę szybko sie zapomina .

Ma Ci byc wygodnie :D

Mam juz 3 inne .
Rozlegulowały mi sie hormony skacza jak wsciekłe .Co miesiac mam kontrole u ginusia i krew .Ponic dochodze do siebie . Torbiel malutka nie rośnie . .
Ja ćpałam strasznie duzo progesteronu na poczatku ciąży i po ponoc z tego powodu.
Jutro znow usg i krew bede brac 2 opakowanie tego samego bo juz jest lepiej .
1 opakowanie brałam to co Ty ale one sa słabiutkie - mozna he brac nawet karmiąc piersia.
Potem jasmine a teraz jakis inne nie pamietam nazwy .
Tak wiem, ze slabe, ale u mnie dzialaja. Ja yasmine bralam kiedys lata temu. Proponowala mi teraz inne, ale nie chce zmieniac skoro dzialaja.

No i super postawa :-) już się biorę w garść [emoji106]

Hospital General de Cataluña pod Barcelona hihi [emoji3]
Bratowa rodzila w Profamili - warunki jak w hotelu, super jedzenie, ale np znieczulenienjej zle podali i ja bolalo.

Aaaaa - myslałam, ze właśnie w Profamilii :) bo ja właśnie tam i mnie zmartwiałas tym znieczuleniem [emoji46][emoji46][emoji46][emoji85]

reklama
Ale urodzila naturalnie, mimo ze wrozyli cc. Ale ja pewnie tez wybralabym profamilie choc nie wiem jak tam jest z neonatologia...

Właśnie rozbudowali oddział i jest podobno bardzo dobra opieka neonatologiczna. Ja muszę mieć cc, wiec na SN nie liczę i właśnie tego znieczulenia się boje najbardziej chyba. Aaaa i jeszcze cewnikowania przed znieczuleniem ....

Do góry