reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dobrze ale w każdej maści można znaleźć cos szkodliwego ... Jeżeli by było aż tak szkodliwe to lekarze by nie przepisywali tego

Zgadzam się z Kredką - lepiej unikać tormentiolu, zawiera bardzo szkodliwy borax :(

Link do: Uwaga! Szkodliwy Tormentiol! | Sroka o....

Sroka podaje zamiennik - bez boraksu - ja wolałabym próbować do skutku czegokolwiek innego, niż użyć tormentiolu. Sroka wspomina tez o Aphtinie na pleśniawki - warto przeczytać i zapamiętać [emoji8]

Zgadzam się z Kredką - lepiej unikać tormentiolu, zawiera bardzo szkodliwy borax :(

Sroka podaje zamiennik - bez boraksu - ja wolałabym próbować do skutku czegokolwiek innego, niż użyć tormentiolu. Sroka wspomina tez o Aphtinie na pleśniawki - warto przeczytać i zapamiętać [emoji8]
Czytałam to , ja jednak używam ale nie typowego termentiolu i nic dzieciom nie jest ... A i typowy Tormentiol używałam ale wiadomo nie każda zaufać swojemu lekarzowi

Ja dzisiaj miałam spotkanie z położną i na jej oko mała waży około 2700 czyli mniej niż się spodziewałam. Cały czas jest główką w dół, ale wysoko, więc jeszcze nie zapowiada się na poród.
Od czasu do czasu czuję kłucie w pochwie i nie wiem czy jakoś można to do skurczy porównać do tego napina mi się brzuch u góry. Zazdroszczę Wam dziewczyny, które macie cesarkę bo przynajmniej wiecie kiedy ten dzień nastąpi a mnie czeka czekanie i siedzenie jak na szpilkach...

Dokladnie o to mi chodzilo.

Jeszcze mozna posmarowac pupcie clotrimazolum jak jest zle

My już po wizycie, mała waży 580g i się dużo rusza, jest główka do góry. Rozmawiałam z ginem o porodzie i oboje doszliśmy, że raczej cesarka przez moje biodra, plus ja mam straszny lęk przed niedotlenieniem maluszka. On nie widzi problemu w CC, więc muszę tylko do ortopedy iść po zaswiadczenie. Jak CC to na początku wrzesnia [emoji4]

reklama
Do góry