adunnnia90
Fanka BB :)
Pięknie kiedy wizyta serduszkowa [emoji173]Dziewczyny jest jeden pecherzyk. 7,3 mm z cialkiem żółtym. 17dpt blastek. Powinien byc teraz tydzien 5+1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie kiedy wizyta serduszkowa [emoji173]Dziewczyny jest jeden pecherzyk. 7,3 mm z cialkiem żółtym. 17dpt blastek. Powinien byc teraz tydzien 5+1
Wózka nie prałam kołyski nie prałam . Maskotki tak ale teraz już nie wszystko. Ciuszki piorę w tych płynach co sobie i nie przesadzam też z czystością czy streylnoscia w domu zresztą przy dwóch psiakach się nie daU mnie polozna myli sie z waga o ok 300g. Wiem, bo czesto wypada mi usg w podobnym terminie Ja obstawiam, ze Bianka ma juz 3000g. U Ciebie porod juz lada chwila, wiec nie nazekaj
Ja mialam prac juz od 30tc, zaczal sie 33tc a ja jeszcze nic nie zrobilam Jutro zamierzam sprzatnac generalnie pokoik i w koncu ruszyc z praniem, bo troche tego jest. Ja piore kompletnie wszystko, łącznie z wózkiem i maskotkami, a Wy?
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest bo moja szwagierka 2 dni temu urodziła i dzis byłam z małżem w szpitalu odwiedzić i opowiadała mi ze jej o 6 rano odeszły wody to zdążyła sie ona wykapać i jej mąż i pojechali do szpitala. Jak to jest? Nie trzeba jechać do szpitala na gwałt? Czy kąpiel to fanaberia bo ja juz nie wiem. Mówiła ze o 10 przyjęli ja na oddział potem po kilku godzinavh urodziła....
Możesz [emoji6] zurawina jest bardzo dobra na pęcherz moczowy ale też należy przy niej pić dużo wody. Z tym sikaniem to już tak zostanie, ja teraz wstaje 3x w nocy, a w dzień nie ruszam się z domu jak nie pójdę do toalety a i tak czasami gdzieś muszę zajść, bo nie wytrzymuje [emoji6] ale ja bardzo dużo pije bo jem zurawix na pęcherz tak ok 2-2.5 l wody plus jakieś herbaty, soki itp.Dziewczyny czy w ciąży mogę pić napar tzn herbatkę z żurawiny bo ten częstomocz ale po troszeczkę mnie wykańcza?
No ja piję 3 l wody plus 2x dziennie po pół litra herbaty i mi się wydaje że mało latam albo mało oddaje podjade w jutro do rodzinnego po skierowanie i zrobię badanie moczu bo ogólnie zawsze miałam tendencje do tworzenia się piasku w nerkachMożesz [emoji6] zurawina jest bardzo dobra na pęcherz moczowy ale też należy przy niej pić dużo wody. Z tym sikaniem to już tak zostanie, ja teraz wstaje 3x w nocy, a w dzień nie ruszam się z domu jak nie pójdę do toalety a i tak czasami gdzieś muszę zajść, bo nie wytrzymuje [emoji6] ale ja bardzo dużo pije bo jem zurawix na pęcherz tak ok 2-2.5 l wody plus jakieś herbaty, soki itp.
Doradza sie kapiel, bo jesli to fslszywy alarm to kapiel pomaga sie rozluznic i skurcze moga minac.Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest bo moja szwagierka 2 dni temu urodziła i dzis byłam z małżem w szpitalu odwiedzić i opowiadała mi ze jej o 6 rano odeszły wody to zdążyła sie ona wykapać i jej mąż i pojechali do szpitala. Jak to jest? Nie trzeba jechać do szpitala na gwałt? Czy kąpiel to fanaberia bo ja juz nie wiem. Mówiła ze o 10 przyjęli ja na oddział potem po kilku godzinavh urodziła....