Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ja juz 3 w kolejce [emoji33]!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy czekamy :*Ja juz 3 w kolejce [emoji33]!!!!
To chyba powinnaś leżeć jak najwięcej? Ta szyjka chyba bardzo krótka...? Oszczędzaj się dużo.
Gratulacje [emoji253] [emoji8]Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka
Nie bardzo mogę pisać bo ogarniam się po cesarce.
Jutro napiszę więcej bo oczu oderwać od małej nie mogę
Kocham ją najmocniej na świecie!!!!
W takim razie ja 2!!! [emoji87][emoji16]Ja juz 3 w kolejce [emoji33]!!!!
Wychodzicie na prowadzenie :-) no i super. Macie najlepszy czas na poród :-)Gratulacje [emoji253] [emoji8]W takim razie ja 2!!! [emoji87][emoji16]
Nie wiem czy dobrze kojarzę że też masz endometroze i po porodzie odrazu bierzesz jakieś tabletki. Możesz napisać jakie i czy można przy nich karmić czy to są antyki czy jakieś inne hormony? DziękiTak? A ja powiedzialabym, ze wlasnie jest taka na styk. Duza rozmiarowke to ma Cool Club ze Smyla, a Cocodrillo to dla mnie bardziej jak Zara czyli raCzej male... Ale nie kupowalam tam body, ja mowie o koszulkach.
Gratuluję kochana, zdrówka dla wasKochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka
Nie bardzo mogę pisać bo ogarniam się po cesarce.
Jutro napiszę więcej bo oczu oderwać od małej nie mogę
Kocham ją najmocniej na świecie!!!!
Dobrze kojarzysz Agatka w kólku endomendyNie wiem czy dobrze kojarzę że też masz endometroze i po porodzie odrazu bierzesz jakieś tabletki. Możesz napisać jakie i czy można przy nich karmić czy to są antyki czy jakieś inne hormony? Dzięki