Evelin83
Fanka BB :)
@Agnieś191 teraz kolej na Ciebie@Nina001 gratulacje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Agnieś191 teraz kolej na Ciebie@Nina001 gratulacje!!!
Czesc Dziewczyny. Chce dolaczyc do was z in vitrowek u mnie koncowka 26tc. Czesc Was znam z procedur in vitro. Witajcie . Zaczynamy male juz przygotowania zakupowe i tak po cichu wchodzilam zeby podejrzec co kupujecie i jak sie czujecie . Mielego dnia Dziewczynki
Żeby to było takie proste@Agnieś191 teraz kolej na Ciebie
Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka
Nie bardzo mogę pisać bo ogarniam się po cesarce.
Jutro napiszę więcej bo oczu oderwać od małej nie mogę
Kocham ją najmocniej na świecie!!!!
Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3]zdrówka dla Was [emoji11]Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka
Jejku cudowne wieści z samego rana❤ ucaluj ja od nas❤Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka
To chyba powinnaś leżeć jak najwięcej? Ta szyjka chyba bardzo krótka...? Oszczędzaj się dużo.No wiec ja już po wizycie. Z Zosia wszystko o wazy 2 kg bez 30 g. Mam się oszczędzać, ponieważ mam skurcze dość regularnie, których nie czuje. Ponoć są nawet mocne. 3x2 aspargin przyjmować. Szyjka 16 mm. Lekarz liczy na to, ze do 38tc dotrzymam z porodem.
Oddychamy oddychamyŻeby to było takie proste
Cudownie!! Gratuluję :-) i czekamy na więcej informacji i fotkę,abyśmy też.mogły nacieszyć oczy :-))Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka
Witamy :-)) no no czas najwyższy na te zakupy ;-) jak idzie? Od czego zaczęłaś?;-)Czesc Dziewczyny. Chce dolaczyc do was z in vitrowek u mnie koncowka 26tc. Czesc Was znam z procedur in vitro. Witajcie . Zaczynamy male juz przygotowania zakupowe i tak po cichu wchodzilam zeby podejrzec co kupujecie i jak sie czujecie . Mielego dnia Dziewczynki