reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No wiec ja już po wizycie. Z Zosia wszystko o wazy 2 kg bez 30 g. Mam się oszczędzać, ponieważ mam skurcze dość regularnie, których nie czuje. Ponoć są nawet mocne. 3x2 aspargin przyjmować. Szyjka 16 mm. Lekarz liczy na to, ze do 38tc dotrzymam z porodem.
Odpoczywaj kochana, oby do 38tc. Zosia juz duza ❤️ Ktory u Ciebie tc?
Edit: juz doczytalam ktory masz tc ;)

reklama
Kochane...o godzinie 10:05 na świecie pojawiła się przecudna istotka, mała Lilka;)
Nie bardzo mogę pisać bo ogarniam się po cesarce.
Jutro napiszę więcej bo oczu oderwać od małej nie mogę;)
Kocham ją najmocniej na świecie!!!!:)
Gratulacje ❤️❤️❤️ Zdrowka dla Was i szybciego powrotu do formy ❤️❤️

Kochane dzisiaj pokluta sprawdzamy tsh ft4 i ft3 oby się ustabilizowalo. Przy zmianie dawki z 150 na 150/125 euthyrox u dzisiaj troszke jakby mdłości ustały i ból głowy , zastanawiam się czy mogę opalać nogi tylko bo jest taka pogoda że bajka a nie wiem czy mogę tylko nogi
Ja bym bie ryzykowala,tym bardziej,że cały czas coś tam Cie niepokoi

Kochane a czy któraś z Was ma segregator mamyginekolog? Bo zastanawiam sie nad kupnem tego jestem dzieckiem ale nie wiem czy warto za ta kase

Była dziś już któraś z was w Lidlu?

Ja byłam :). U mnie (mimo,ze miasto nie jest duże) było mnóstwo ubranek dla dzieci i ubrań dla kobiet w ciazy. Kupiłam legginsy i bluzkę na ramiączkach dla siebie. Dodatkowo skarpetki i 4 pary body dla Małego. Okazalo się,ze oprocz produktów z aktualnej gazetki była też wyprzedaż rzeczy z kilku miesięcy wstecz dlatego skarpetki wyniosły mnie 6,99zl a body (2 paki) po 12,99zl. Kupiłam rozmiar 62/68 i musze jechać kupić jeszcze mniejsze, bo moja mama powiedziała że na początek są za duże (a mi wydają się takie malutkie :)

Ja byłam :). U mnie (mimo,ze miasto nie jest duże) było mnóstwo ubranek dla dzieci i ubrań dla kobiet w ciazy. Kupiłam legginsy i bluzkę na ramiączkach dla siebie. Dodatkowo skarpetki i 4 pary body dla Małego. Okazalo się,ze oprocz produktów z aktualnej gazetki była też wyprzedaż rzeczy z kilku miesięcy wstecz dlatego skarpetki wyniosły mnie 6,99zl a body (2 paki) po 12,99zl. Kupiłam rozmiar 62/68 i musze jechać kupić jeszcze mniejsze, bo moja mama powiedziała że na początek są za duże (a mi wydają się takie malutkie :)
Moja Zosia ten rozmiar zaczęła nosić jak skończyła 3 miesiące a grubasek jest [emoji14]

reklama
Dziewczyny czy to normalne że od Niedz do wczoraj miałam straszna migrenę i straszne mdłości a dzisiaj odpuścili tzn mdli mnie trochę ale wogole głową mnie nie boli piersi mam mega podbrzusza prawie nie czuję ewentualnie w krzyżu

Do góry